Campings in Kroatië

Naar de camping in Kroatië

Wil je deze zomer de drukte van Zuid-Europa ontlopen? Rijd een stukje verder door naar Kroatië! De Adriatische kust biedt kleine baaitjes en kristalhelder water. Waar wacht je nog op, blaas je luchtbed maar op en ga lekker dobberen! Zwem jij bij de watervallen van het Krka National Park? Of bezoek de grotten van Baredine in Istrië. Heb je ooit een zeeorgel gehoord? In de havenstad Zadar kan je deze bewonderen. Ook de kinderen vervelen zich niet! De animatieteams verzorgen dagelijks activiteiten. Dans jij stiekem ook mee bij de minidisco?


Alle campings in Kroatië
Camping in Kroatie met zwembad. Of ga je liever kamperen in Istrie?

Kamperen in Adriatisch Kroatië

Ga op Adriatisch avontuur! De mooiste campings in Kroatië, daar wil jij toch ook zijn? Een vakantie in Kroatië is een paradijs voor kampeerliefhebbers. Kroatië heeft meer dan 240 eilandjes en riffen die je uitnodigen om te bezoeken. In de regio Zadar in Dalmatië bijvoorbeeld, daar vind je een kleurenpalet die uniek is in de wereld. Levendig blauw water, weelderig groene bossen en parelmoer witte stranden.

Zoek je een camping in Dalmatië met zwembad en kids-club? Of ben je liever één met de natuur en zet je je tentje op in de regio Istrië? De campings in Istrië liggen in spectaculaire landschappen die je het hele jaar zullen verbazen. Of je nu een luxe camping in Kroatië zoekt, een kleine camping in Istrië of misschien zelfs een camping in Porec: kamperen in Kroatië zal je in ieder opzicht verrassen.

Alle campings in Kroatië

Zon, zee en strand in Kroatië. Met de caravan bijna óp het strand, wat heerlijk!
Een van de zwembaden, Camping Solaris, Dalmatië

Campings in Dalmatië

In Dalmatië is het heerlijk vakantie vieren. Campings direct aan het strand met vele uitstapjes in de buurt.
Het leuke plaatsje Porec ligt op loopafstand

Campings in Istrië

Huur voor een bijzondere ervaring 'ns een bootje en vaar langs de vele eilandjes die Kroatië rijk is!

Onze tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven