Gratis annuleren

Camping Norcenni Girasole Club

Helaas is deze camping niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Zoek & boekcode: 10199
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

   

Dit mooie vakantiepark ligt in hartje Toscane, net onder Florence. Norcenni Girasole Club is van alle gemakken en comfort voorzien. Er zijn twee zwemparadijzen waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in een van de restaurants die het park rijk is. In het hoogseizoen zorgt een animatieteam (deels Nederlandstalig) voor het nodige vertier!

Verblijfsperiode 2015
U kunt op deze camping verblijven van 28 maart tot en met 9 oktober 2015. 
Voor stacaravan type Villa zijn aankomst en vertrek in de periode 4 juli tot en met 28 augustus 2015 alleen mogelijk op woensdag en zaterdag, voor een minimumverblijf van 7 nachten. In de overige periodes zijn aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, behalve op dinsdag, voor een minimumverblijf van 2 nachten.
Voor type Stacaravan type Giotto, Appartement en Bungalow zijn aankomst en vertrek in de periode 11 juli tot en met 4 september 2015 alleen mogelijk op zaterdag, voor een minimumverblijf van 7 nachten. In de overige periodes zijn aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, voor een minimumverblijf van 3 nachten.

"Norcenni Girasole Club is een waar familieparadijs. Er is voor elk wat wils. Wat mij opviel is de extra aandacht voor de kleintjes. Zo is er een speciale kinderglijbaan waarbij je met een grote zwemband naar beneden glijdt. De chauffeur van de kindertrein vertelde dat de kinderen niet meer uit de trein willen als ze er eenmaal in zitten!"

Annette van Dijk
Inkoper Pharos Reizen


Pharos Voordel 2015

Voordeel stacaravan type Villa

  • 6 + 1 gratis, in de periode van 11 april t/m 4 juli 2015 en 29 augustus t/m 26 september 2015. De goedkoopste nacht is gratis.
  • 11 + 3 gratis, in de periode van 11 april t/m 27 juni 2015 en 22 augustus t/m 26 september 2015. De goedkoopste nachten zijn gratis.
  • 14 + 7 gratis, in de periode van 11 april t/m 20 juni 2015 en 22 augustus t/m 26 september 2015. De goedkoopst nachten zijn gratis.

Voordeel type Stacaravan Giotto, Appartement en Bungalow
  • 6 + 1 gratis, in de periode van 28 maart t/m 10 juli en 5 september t/m 9 oktober 2015. De goedkoopste nacht is gratis.
  • 10 + 4 gratis, in de periode van 28 maart t/m 10 juli en 28 augustus t/m 9 oktober 2015. De goedkoopste nacht is gratis.

U kunt bovenstaande kortingen niet  combineren.

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Weer of geen weer-selectie
Camping Girasole Club is behalve voor de zomervakantie ook geschikt voor een verblijf in een andere periode van het jaar. Uw stacaravan of bungalow beschikt over verwarming. Ook is er een overdekt zwembad. U kunt dus ook genieten van uw vakantie als het weer onverhoopt wat minder is.

Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar uw eerste verblijfsplaats rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.

Is deze vakantie op de door u gewenste datum niet meer beschikbaar?
Kijkt u ook eens naar Camping Park Albatros, aan de schitterende Toscaanse kust met prachtig zwemparadijs of Camping Fabulous, tussen het prachtige Rome en de mooie kust van Lazio!

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.