Campings in Istrië

Kust Rovinj, Kroatië

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf vakantieseizoen 2019 geen campings meer aan. Wel bieden we nog steeds onze avontuurlijke gezinsvakanties, pretpark arrangementen en rondreizen aan waarbij je overnacht op de leukste campings of vakantieparken. Liever een campingvakantie in Europa? Bekijk dan het veelzijdige aanbod van campings op ANWB Kamperen.

Campings in Istrië? Boek nu en kampeer op de mooiste plekken in Kroatië

Van ‘ciao’ naar ‘bok’

Kamperen in Istrië: het doet je bijna vergeten dat je in Europa bent. Het schiereiland is volledig omgeven door de Adriatische zee, met landschappen die het hele jaar veranderen. Op de camping in Istrië heb je dan ook perfect uitzicht over alle landschappen die dit Kroatische schiereiland te bieden heeft. Van de helderblauwe zee tot sneeuw bedekte bergen en dichte, groene bossen. Vooral het nationale park Krka laat je even vergeten dat je in Europa bent, zeker met de indrukwekkende watervallen die hier zijn te vinden.

Ben je een liefhebber van campings in Toscane? Dan vind je kamperen in Istrië vast geweldig! Zowel de natuur, de architectuur maar ook het eten doet volgens kenners erg aan Toscane denken. Dat is niet gek: dit stuk van Kroatië hoorde tussen de twee wereldoorlogen in bij Italië. Pas in 1947 werd het een deel van het nieuwe Joegoslavië.

Onze kampeertips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven