Camping in Spanje

Amfitheater in Taragonna - Campings in Spanje

Helaas...

Pharos Reizen biedt vanaf vakantieseizoen 2019 geen campings meer aan. Wel bieden we nog steeds onze avontuurlijke gezinsvakanties, pretpark arrangementen en rondreizen aan waarbij je overnacht op de leukste campings of vakantieparken. Liever een campingvakantie in Europa? Bekijk dan het veelzijdige aanbod van campings opĀ ANWB Kamperen.

Schitterende bungalows op een van onze campings in Spanje - El Delfin Verde

Campings aan de Costas

Costa Brava

Of je nu op zoek bent naar brede zandstranden, kleine rotsachtige baaitjes, pittoreske witte dorpjes of berglandschap dan is een camping aan de Costa Brava precies iets voor jou. Met zijn hete zomers en zachte winters is een camping in Spanje het hele jaar door aan te raden. Naast al het natuurschoon kan je ook Girona of Empúrias bezoeken. Leuk voor jong en oud. Neem je camera mee! Emúria is een stadje met een Grieks en Romeins verleden. De Griekse tempel Agora moet je op de gevoelige plaat vast leggen! Als je komt om heerlijk te genieten van het strand zit je sowieso goed op de campings aan de Costa Brava. Die liggen allemaal vlak aan de kust!

Costa Dorada
De Costa Dorada wordt gekenmerkt door een iets glooiender landschap dan de wat ruigere Costa Brava. De langgerekte kuststrook baadt dagelijks in de zon en het binnenland vind je slaperige dorpjes. Ontdek duizend jaren beschaving in Tarragona! Dineer onder de gewelven van het Romeinse theater, of verdwaal in de romantische steegjes in de historische wijk. Aan de Costa Dorada ligt ook een van de mooiste campings van Spanje: Camping Vilanova Park. Midden in een botanische tuin! En het centrale deel van de camping vind je in een oude Catalaanse hoeve.

Onze kampeertips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven