Camping in Spanje

Amfitheater in Taragonna - Campings in Spanje

Kamperen in Spanje

Hoor je de Middelandse Zee al ruisen? En voel je al een zacht briesje? Veel van de campings in Spanje liggen aan de zee of er vlakbij. Rennen, zwemmen of badmintonnen, wat is het buitenleven toch heerlijk. Helemaal aan de Costa Brava en de Costa Dorada. De campings in Spanje van Pharos Reizen zijn met zorg geselecteerd. En weet je wat het allerbeste is? Bij Pharos Reizen van ANWB is je campingvakantie nooit duurder dan wanneer je dezelfde accommodatie rechtstreeks bij de camping boekt! Bovendien profiteer je bij Pharos Reizen ook nog van de zekerheid van de ANVR, SGR en ANWB-alarmcentrale. Je kunt dus met een gerust gevoel op een voordelige vakantie!


Alle campings in Spanje

Campings aan de Costas

Schitterende bungalows op een van onze campings in Spanje - El Delfin Verde

Pharos Reizen heeft de mooiste campings aan de Spaanse Costas geselecteerd. Welke kies jij?

Costa Brava
Of je nu op zoek bent naar brede zandstranden, kleine rotsachtige baaitjes, pittoreske witte dorpjes of berglandschap dan is een camping aan de Costa Brava precies iets voor jou. Met zijn hete zomers en zachte winters is een camping in Spanje het hele jaar door aan te raden. Naast al het natuurschoon kan je ook Girona of Empúrias bezoeken. Leuk voor jong en oud. Neem je camera mee! Emúria is een stadje met een Grieks en Romeins verleden. De Griekse tempel Agora moet je op de gevoelige plaat vast leggen! Als je komt om heerlijk te genieten van het strand zit je sowieso goed op de campings aan de Costa Brava. Die liggen allemaal vlak aan de kust!

Costa Dorada
De Costa Dorada wordt gekenmerkt door een iets glooiender landschap dan de wat ruigere Costa Brava. De langgerekte kuststrook baadt dagelijks in de zon en het binnenland vind je slaperige dorpjes. Ontdek duizend jaren beschaving in Tarragona! Dineer onder de gewelven van het Romeinse theater, of verdwaal in de romantische steegjes in de historische wijk. Aan de Costa Dorada ligt ook een van de mooiste campings van Spanje: Camping Vilanova Park. Midden in een botanische tuin! En het centrale deel van de camping vind je in een oude Catalaanse hoeve.

Genoeg inspiratie? Boek dan nu jouw camping in Spanje bij Pharos Reizen van ANWB.