Met de Hurtigruten-boot door Noorwegen

Ga op Hurtigruten avontuur in Noorwegen!

Bijna elke Noor spreekt vol liefde en trots over de Hurtigruten! De schepen van de Hurtigruten zijn dan ook al 120 jaar het bindmiddel tussen Noord- en Zuid-Noorwegen. Zo lang al varen ze tussen de soms afgelegen haventjes langs de Noorse kust, om vracht én passagiers te vervoeren. Nog steeds wordt in iedere haven gestopt om te laden en te lossen. De Hurtigruten is meer dan een cruiseschip: het is verbonden met de cultuur en het dagelijks leven van Noorwegen. Je kunt gebruik maken van een speciale noorderlicht-wekservice, voor het geval het licht wordt waargenomen terwijl je ligt te slapen.

Het landschap is zo schitterend en ongerept dat je weinig anders kunt dan er met open mond van genieten. Via de Poolcirkel, op zoek naar het noorderlicht. Overdag geniet je van een onwaarschijnlijk puur winterlandschap. En 's avonds maak je kans om onder de heldere sterrenhemel getuige te zijn van het magische poollicht.

De Hurtigruten-reis

Met de historische Hurtigruten-postboot door de ongerepte winterwereld van de Noorse fjorden, de Lofoten en de Noordkaap. Het is prachtig!

Al onze winterbelevingen

Wintersport maar dan anders. Ervaar deze bijzondere wintersportreizen, van noorderlicht tot sneeuwscooter!
Beleef het noorderlicht met Pharos Reizen

Noorderlichtreizen

Noorderlicht, weinig natuurspektakels zijn zo indrukwekkend als dit fenomeen. Geniet van de mooiste lichtshow op aarde.

Onze Hurtigruten-tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven