8-daagse actieve vakantie Zwerven door Zweden

Deze reis is vanaf 2019 te boeken via onderstaande reis:

8- of 10-daagse actieve vakantie Zwerven door Zweden

Zoek & boekcode: 29770
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Deze reis is vanaf 2019 te boeken via onderstaande reis:

8- of 10-daagse actieve vakantie Zwerven door Zweden

Dit is een actieve vakantie voor avontuurlijke gezinnen. Samen onderneem je spannende activiteiten: met het hele gezin verleg je jouw grenzen!

Wij hebben voor jou een avontuurlijke vakantie midden in Zweden met een Nederlands tintje samengesteld. Je verblijft namelijk op een camping die wordt gerund door de Nederlanders Peter en Hilje. Zij hebben veel expertise op het gebied van sportieve activiteiten in de open lucht. Je maakt meerdere (zwerf)tochten door de prachtige provincie Dalarna, te voet, op de mountainbike en in de kano. Neem een verrekijker mee, want er komen hier tal van bijzondere dieren voor, van bevers en otters tot wolven, beren en elanden!

Je verblijft op camping Yttermalung, midden in Dalarna. De camping ligt bij het dorpje Yttermalung. De kleinschalige camping is zeer gericht op sportieve activeiten, van kanoën tot paardrijden en wildsafari’s. En wat dacht je ervan om op een quad door de natuur te racen? Bovendien is er vlakbij de camping een zwembad en midgetgolf. Vlakbij de camping stroomt de Västerdalälven, vol met snoek en baars en mooie vliegvisplekken. Op loopafstand van de camping ligt Natuurreservaat Eggen, een oud bos op heuvels uit de ijstijd. Ook het uitgestrekte woud (met elanden, beren en wolven) ligt "runt knuten", ofwel om de hoek.

Inbegrepen

 • 7x overnachting op Camping Yttermalung in een tweekamerchalet, camping chalet of safaritent
 • kanotocht met uitgebreide beschrijving
 • elandsafari
 • 1 dag mountainbikehuur met route
 • *1 activiteit naar keuze: vlotbouwen of vlotvissen
 • *1 Wild-Kidsacitviteit (slapen in een tipitent, acitviteiten en 2 maaltijden) bij een natuurreservaat op wandelafstand van de camping (voor kids ouder dan 8 jaar). *Zelf slaapzak meenemen!
 • Pharos Bijzondere Beesten Memory (1 per gezin, t/m 10 jaar)

*Vlotbouwen en Wild-Kids alleen mogelijk in de maanden juli en augustus

Hoogtepunten van deze actieve vakantie

 • een kanotocht van een hele dag over de Västerdalälven!
 • mountainbiken over de bospaadjes van Natuurreservaat Eggen
 • kijk papa, een snoek! Vissen vanaf een vlot
 • wandelen over de oude postroutes
 • een ritje maken op IJslandse paarden

Verblijfsperiode
Je kunt van deze actieve vakantie genieten van 19 mei t/m 22 september 2018. De laatste vertrek mogelijkheid is op 15 september 2018. Aankomst en vertrek is uitsluitend op zaterdag mogelijk, met een verblijf van 7 nachten.

Je kunt deze reis ook boeken inclusief de overtochten Kiel-Göteborg en Oslo-Frederikshavn.

Zie de kinderen genieten van Miniland

Verder reizen
"Mama, mogen we ook nog naar LEGOLAND®?"
Op de terugweg ga je vanuit Frederikshavn gemakkelijk nog even naar Billund. Hier ligt namelijk het wereldberoemde LEGOLAND®! Je komt om ca. 07.30 uur aan met de boot in Frederikshavn, vandaar is het nog maar ca. 275 km naar Billund. 

Je kunt de reis gemakkelijk verlengen met het 2- of 3-daags arrangement op Riis Feriepark in Give, Denemarken, met verblijf in een vakantiewoning inclusief entreeticket voor LEGOLAND® en Givskud Zoo (zoekcode 77305). Langer kan ook met het 4-daagse arrangement op Camping Bryrup, met verblijf in een vakantiewoning en entreeticket voor LEGOLAND® en Givskud Zoo (zoekcode 17324). Of boek het 6-daagse arrangement op Lalandia Billund. Dit vakantiepark ligt naast Legoland en is met verblijf in een vakantiewoning en entreeticket voor LEGOLAND® en Givskud Zoo (zoekcode 80315).

Wil je deze reis combineren met een andere prachtige reis dan kunnen wij een aantal suggesties doen. Kijk op uitgebreid zoeken voor een overzicht. Je kunt deze combinatiemogelijkheden maken door bij het boeken gebruik te maken van het winkelmandje. Heb je jouw hoofdvakantie geboekt? Winkel dan rustig verder!