Avontuurlijke gezinsvakanties in Tsjechië

Lipnomeer in het zuiden van Tsjechië

Beleef Tsjechië met een actieve gezinsvakantie!

Tsjechië biedt veel adembenemende landschappen die bij uitstek geschikt zijn om op een actieve en avontuurlijke manier vakantie te vieren met het hele gezin. Als er één gebied is in Tsjechië dat gemaakt is voor avontuur is dat wel het Boheemse Woud! Dit afwisselende Boheemse avontuur zit vol leuke activiteiten! En voor wie het nog niet kende: je ontdekt een prachtig stukje Tsjechië. Een oud koninkrijk met tal van historische pareltjes, romantische tuinen en prachtig bewaarde kastelen… We nemen je graag mee op een gevarieerde reis tussen berg en dal, unieke gletsjermeren, donkere bossen. We laten je proeven van de Boheemse cultuur. Een reis als uit een sprookjesboek in het Boheemse Woud.

Onze avontuurlijke vakanties in Tsjechië

Prijsdetails

Deze prijs is:

  • inclusief € 25,- dossier-/reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking, € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021)

Bij reservering op te geven indien gewenst en ter plaatse te betalen

  • huisdier: € 6,- per dier per nacht (excl. voer)

 

Sluit details
Samen met het gezin op avontuur in Tsjechië
Op avontuur in Tsjechië!
8-daagse actieve vakantie Familie-avontuur in de Bohemen
  • Avontuurlijke gezinsvakantie
  • Tsjechië
  • Zuid-Bohemen
  • veel spannende en stoere activiteiten én minibivak
  • inclusief dagelijks avondeten bij ander restaurant
  • deskundige Nederlandstalige begeleiding
Per persoon vanaf € 372,85 bij vertrek op 21-08-2021

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Avontuurlijk Tsjechië

Tsjechië is het perfecte actieve vakantieland. Waar kan je in zo een groot natuurgebied als de Bohemen vakantie vieren? Wist je dat dit gebied samen met het Beierse Woud Europa's grootste aaneengesloten natuurgebied vormt? Onder Nederlandstalige begeleiding is er hier genoeg ruimte voor sport, spel, avontuur en gezelligheid in het kleine dorpje Jiricna! Begin met een streekwandeling met achtergrondinformatie én heerlijk je eigen worstje roken boven het kampvuur. Beleef met zijn allen een spannende survival in de bossen. En slaap ’s nachts bijna onder de sterren in de tipi! Daarnaast kan je kanovaren, rotsklimmen en klauteren.

De natuur in Tsjechië is schitterend!

Avontuurlijke vakanties in Tsjechië

In Tsjechië zijn op vele verschillende manieren actieve en avontuurlijke vakanties met kinderen te houden. Wil je weten welke activiteiten er mogelijk zijn? Hieronder een samenvatting van de leukste!

Lipnomeer
In het Boheemse Woud vind je een van de mooiste plekjes die Tsjechië te bieden heeft: het Lipnostuwmeer. In het meer kan je heerlijk watersporten of lekker luieren op een van de mooie zandstrandjes. Wil je toch actief blijven? Het Lipnomeer is een van de beste visstekjes van het land! Vang jij een snoek, baars of een forel?

Sprookjeskastelen
Zuid-Bohemen staat bekend om zijn schitterende en sprookjesachtige kastelen. Dus ga je met de jonge prinsen en prinsessen heerlijk vergapen aan de pracht en praal van deze paleisjes. Kasteel Orlik is gebouwd op een rots aan de rivier de Moldau en ligt sinds de aanleg van het Lipnostuwmeer bijna in het water. Ook het drukstbezochte kasteel van de streek, Hluboka is zeker de moeite waard! Gebouwd in gotische Engelse stijl lijkt dit kasteel nog het meest op een Disneykasteel.