8 daagse Paradijsje tussen de Alpenreuzen - hotel Vinschgerhof

Helaas is deze reis niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

8-daagse actieve familievakantie Zuid-Tirol »

Zoek & boekcode: 17447
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Sluit je ogen en stel je voor: je wordt wakker in Zuid-Tirol in een heerlijk hotel met uitzicht op Europa's mooiste bergen. Elke dag trek je eropuit in het weergaloze landschap van Nationaal Park Stilfserjoch. Soms te voet, soms op de fiets en twee keer via een begeleide mountainbike-excursie.

Hotel Vinschgerhof kijkt uit op de bergen. Je viert hier vakantie in een wandel- en fietsgebied bij uitstek, nabij liften naar de prachtige (zij)dalen Martelltal en Schnalstal. Ideaal gelegen voor een fietstocht door de Resio-pas, met het stuwmeer waar de kerktoren van het vroegere dorpje nog boven water uitsteekt.

Voor de meer getrainde fietser is er natuurlijk de Stelvio-pas. Overigens ook een echte eens-in-je-leven autoroute! En daarna relaxen in de lift omhoog naar de Ortler. Voor een stevige wandeling of gewoon genieten van het spectaculaire bergpanorama. Ervaringen om nooit meer te vergeten! Ook een aanrader: de prachtige route naar Livigno via Zwitserland! Stuwmeer Lago di Livigno op deze route is schitterend en Livigno een heerlijke plaats voor een gezellige tussenstop.

Ook aan meer culturele uitstapjes geen gebrek hier in het westelijke deel van Zuid-Tirol. In archeologisch museum Archeopark Schnals ontdek je op een interactieve manier hoe men hier 5000 jaar geleden overleefde. Je bakt brood en leert natuurlijk boogschieten! Kasteeltjes, burchten en oude ambachten zijn in deze streek mooi bewaard gebleven en worden trots getoond. Bezoek ook het unieke Glurns met zijn 17e-eeuwse woningen, steegjes en ringmuur met originele toren. 

Wist je dat Vinschgau bekend staat als het droogste deel van Zuid-Tirol en zelfs als het droogste gebied van de gehele Alpen?

Inbegrepen

 • 7x overnachting met ontbijtbuffet
 • 7x viergangenkeuzediner met slabuffet
 • zondag aperitief
 • 2x wandelexcursie
 • 2x mountainbike excursie (vanaf 12 jaar)*
 • gebruik stadsfiets
 • gebruik wellness (binnenzwembad, sauna en stoombad) inclusief badjas en badlaken
 • gebruik wandelrugzak
 • wifi
 • parkeerplaats

* mogelijk zijn er aan de mountainbike excursies transfer kosten verbonden, ter plaatse te betalen.

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

 • toeristenbelasting
  In Italië mag de lokale overheid toeristenbelasting heffen. Tarieven variëren per gemeente en accommodatieclassificatie, van € 0,20 tot enkele euro’s per persoon per nacht (grote steden als Florence en Rome). Deze toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs van de boeking en dient ter plaatse betaald te worden.                   

Verblijfsperiode 2017
Je kunt van deze vakantie genieten van 26 maart tot en met 14 oktober 2017. Aankomst en vertrek is mogelijk op zondag, voor een verblijf van minimum 7 nachten of een veelvoud hiervan.