Avontuurlijke gezinsvakanties in Duitsland

Beleef Duitsland met een actieve gezinsvakantie!

Het Sauerland is misschien wel een van de mooiste gebieden van Duitsland. Geniet van de vele mogelijkheden voor een actieve en avontuurlijke vakantie voor gezinnen met kinderen in de prachtige natuur. Door de stuwmeren, naaldwouden, de vele wandelpaden en een reeks druipsteengrotten heeft het Sauerland heel veel te bieden. Waan jezelf in een andere wereld. Het ANWB-animatieteam organiseert een groot aantal activiteiten voor kinderen maar ook voor de ouders!

Dus, ben je op zoek naar een actieve gezinsvakantie? Zoek dan het avontuur op en bekijk nu het aanbod actieve vakanties in Duitsland van Pharos Reizen van ANWB.


Alle avontuurlijke gezinsvakanties in Duitsland

Onze avontuurlijke vakanties in Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Wandelen, Rheinsteig

Sportief genieten in Duitsland

Duitsland is het perfecte actieve vakantieland. Van het hooggebergte in Zuid-Duitsland tot de waddeneilanden in het Noorden. Of er tussenin: in het Sauerland of Zwarte Woud. Het gebied, dat ook aan de Ardennen doet denken, biedt een veelvoud aan mogelijkheden. Lekker met zijn allen op de mountainbike de heuvels en bossen in. Er zijn ook (stuw)meren en rivieren waar je lekker kan watersporten. Bij de Möhnesee en de Biggesee kan je heerlijk zeilen, roeien of kanoën. Bij de forelkwekerij kan je ook vissen! Actief en ontspannen tegelijk, dat kan in Duitsland!

Kortom, zoek je een leuke actieve gezinsvakantie of een avontuurlijke vakantie in Duitsland? Bekijk dan het actuele aanbod actieve vakanties in Duitsland van Pharos Reizen van ANWB!

Avontuurlijke vakanties in Duitsland: de leukste activiteiten voor gezinnen

Midgetgolf, Ferienpark Bischofsmais

In Duitsland zijn op vele verschillende manieren actieve en avontuurlijke vakanties met kinderen te houden. Wil je weten welke activiteiten er mogelijk zijn? Hieronder een samenvatting van de leukste!

Zomerrodelbaan Winterberg
Winterberg staat natuurlijk bekend als gezellig skigebied. Maar ook in de zomer is het er goed toeven! Hou je van snelheid en actie? Dan is een ritje over de rodelbaan een must. In je slee op wieltjes wordt je omhoog getrokken en dan gaan de remmen los! En vind je het een beetje eng? Je bepaalt zelf hoe hard je gaat door de rem te gebruiken!

Avonturenpark Fort Fun
Fort Fun combineert het beste dat het Sauerland te bieden heeft! Deltavliegen, zomerrodelen of wildwaterrafting! Deze Westernstad met nostalgische en hypermoderne attracties is een heerlijk avontuurlijke dag uit voor het hele gezin en een echte aanrader tijdens een actieve vakantie in Duitsland!

Grottenavontuur
Een van de mooiste druipsteengrotten in het Sauerland is de Atta Hoehle bij Attendorn. De Atta Hoehle is niet alleen adembenemend mooi maar het is ook één van de langste grotten in Duitsland. In de loop van de eeuwen is de grot met zijn prachtige uit kalk bestaande formaties gevormd. Als gordijnen hangen de bruidssluierachtige formaties aan het grottenplafond. Deze zijn uniek in hun soort.

Zin gekregen? Bekijk het actuele aanbod actieve vakanties in Duitsland van Pharos Reizen van ANWB!