Avontuurlijke gezinsvakanties in België

Boomslingeren, Belgische Ardennen

Beleef België met een actieve gezinsvakantie!

De Ardennen. Misschien wel een van de mooiste gebieden van België. Waan jezelf in een andere wereld. De uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kleine dorpjes maken het tot een ideaal gebied voor een dagje weg, een langweekend of zelf een paar weken heerlijk vakantie. De Ardennen heeft voor ieder wat te bieden. En zeker voor gezinnen die een leuke actieve en avontuurlijke vakantie zoeken! En of het nu het voorjaar, de zomer of het najaar is, er zijn altijd verschillende activiteiten te doen!

Onze avontuurlijke vakanties in België

Prijsdetails

Deze prijs is:

  • inclusief € 25,- dossier-/reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking, € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021).

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

  • borg: € 150,- per tent per verblijf

 Bij reservering op te geven indien gewenst en ter plaatse te betalen:

  • kinderbed: € 25,- per bed per week (bij instructeur te betalen)
  • kinderstoel: € 10,- per week (bij instructeur te betalen)
Sluit details
Vlotvaren , Actief in de Ardennen, Belgische Ardennen ©FlorisHeuer
Actief in de Ardennen !
8-daagse actieve familievakantie Ardennen
  • Avontuurlijke gezinsvakantie
  • België
  • Belgische Ardennen
  • afwisselend activiteitenprogramma met andere gezinnen
  • gediplomeerde Nederlandstalige begeleiding
  • familiecamping direct gelegen aan de rivier de Ourthe
Per persoon vanaf € 415,75 bij vertrek op 17-07-2021

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Avontuurlijke vakanties in België

de leukste activiteiten voor gezinnen

In België zijn op vele verschillende manieren actieve en avontuurlijke vakanties met kinderen te houden. Wil je weten welke activiteiten er mogelijk zijn? Hieronder een samenvatting van de leukste!

Railbike
Zowel in Molignee als in de Hoge Venen kun je tochten maken op een railbike. Het is een soort waterfiets maar dan op de rails van oude spoorlijnen. Je komt op plekken waar je normaliter niet zou komen en kan genieten van het schitterende landschap!

Ourthe
De rivier de Ourthe stroomt door één van de mooiste gebieden van de Ardennen en brengt je langs mooie plaatsen als Durbuy, Barvaux, Hotton en La Roche-en-Ardenne. Je kan hier heerlijk met een kajak of kano varen. Een spannende dag op het water beloofd veel plezier voor het hele gezin!

GPS avontuur in de Ardennen
Met een GPS-ontvanger maak je een avontuurlijke GPS-tocht door de bossen en velden van de Ardennen. Met de satteliet-ontvanger leidt de GPS-tocht jullie naar de schat… of ga de strijd aan met elkaar! Wie voert de opdrachten het beste uit en finisht als eerste? Of wil je iets lekkers vinden? Laat de GPS je leiden naar een bierbrouwerij of chocoladefabriek!

Zin gekregen? Bekijk snel het actuele aanbod actieve vakanties in België van Pharos Reizen van ANWB!

Actief in de Ardennen

België is het perfecte actieve vakantieland. Of je nou van avonturen aan de kust van de Noordzee houdt, of juist de heuvels en bergen van de schitterende Ardennen wilt bedwingen, alles kan! Bij de Belgische Ardennen denk je al snel aan survivalen en fietsen. En dat is natuurlijk ook voor de avontuurlijke kids een leuke activiteit. Maar wat te denken van klimmen, vlotten bouwen of boogschieten? Allemaal instappen! Houden jullie van treinen? Dan is railbiken echt iets voor jullie! Het zijn leuke fietstochten over een spoorbaan door de prachtige natuur van de Ardennen. Bij een echte actieve vakantie is de sky the limit. Letterlijk! In Park Chlorophylle is een loopbrug die je kunt bewandelen tot in de toppen van de bomen.

 

Kortom, zoek je een leuke actieve gezinsvakantie of een avontuurlijke vakantie in België? Bekijk dan het actuele aanbod actieve vakanties in België van Pharos Reizen van ANWB!