Strandvakanties van Pharos Reizen

Zon, zee en strand; het ultieme vakantiegevoel!

Relaxed luieren tijdens een strandvakantie en af en toe de zee in voor een heerlijk verfrissende duik bezorgen je dat geweldige vakantiegevoel.
Een strandvakantie biedt vele mogelijkheden: je kunt een boek lezen op een strandstoel onder de parasol, wandelen langs de kustlijn en genieten van een zonsondergang en de nog actievere vakantieganger kan surfen, duiken, snorkelen of parasailen.

Côte d'Azur

Côte d'Azur

Mooie baaien en intieme strandjes met palmenboulevards zorgen voor een romantische strandvakantie.

Languedoc-Roussillon

Tropisch climaat, prachtige zandstranden, maar ook wijngaarden en bergen zorgen voor een veelzijdige vakantie.

Corsica

Ervaar de pracht van het eiland van de keizer Napoleon. Van de diep blauwe zee tot de groene bergen in het binnenland.
Strandje in Ligurië, Bloemenrivièra

Bloemenriviera

Vele badplaatsen, gezellige dorpjes en schitterende uitzichten maken de Bloemenriviera ideaal voor een heerlijke zon-zee-strand-vakantie in Italië.

Gardameer

Het grootste meer van Italië; Lago di Garda ligt in een prachtig landschap met bergen, stranden en schilderachtige stadjes.

Adriatische kust

Ontdek de langgerekte goudgele zandstranden, verborgen strandjes en sfeervolle kustplaatsjes van de Adriatische rivièra.

Istrië

Het blauwgroene schiereiland is omringd door een kristalheldere zee. Het grootste deel behoort tot Kroatië, maar ook Slovenië en Italië bezitten een stukje van het eiland.

Dalmatië

Deze kust is een lust voor het oog met vele eilanden en baaien. Daarnaast is ook cultuur duidelijk aanwezig; bezoek eens een klooster of de St. Johannes basiliek.

Kvarner

In deze natuurrijke omgeving van baaien en eilanden hangt een specifieke eilandsfeer. Een uitstekende plek voor watersport, fietsen en een strandwandeling.