Reizen met baby

Een autovakantie met de baby: kindvriendelijke vakanties bij Pharos Reizen

Neem de baby mee op reis

Wat is vakantie met een baby of peuter toch leuk! Zeker als er volop rekening met je kleine prinsen en prinsessen wordt gehouden. Een veilig speeltuintje. Een peuterbadje. Speciale buggy-wandelroutes. Op deze vakanties ontdekt je kind vol plezier de wonderen van het leven. Van het zachte gras dat zo lekker kriebelt onder de voeten tot zandstrandjes waar je lekkere zandtaartjes bakt. En soms is er zelfs een boerderij vol dieren!

Alle vakanties voor kids 0 - 4 jaar

Spetter, speel en spater. Wat is dat speelparadijs leuk voor ze! Geniet onbezorgd van onze vakanties, speciaal voor kids van 0 - 4 jaar.

All Inclusive met kids 0 - 4 jaar

Wat smaken die kinderbuffetten heerlijk! En ook het ontbijt is een feestje. Alle All Inclusive vakanties speciaal geselecteerd voor kids van 0 - 4 jaar.
Naar de camping met baby. Bekijk hier onze vakanties met kinderen

Campings voor kids 0 - 4 jaar

Eindeloos spelen en genieten op de camping! Van speciale peuterspeeltuinen en kinderbadjes tot een Nederlandstalige kidsclub.
Een autovakantie met de baby: kindvriendelijke vakanties bij Pharos Reizen

Kleiner dan kleuter

Voor vele jonge ouders zal het herkenbaar zijn bij het zoeken naar een vakantie: moeten we de inklapbare kinderstoel meenemen? Hoeveel blikken melkpoeder moeten er mee? En luiers kunnen we nooit teveel hebben.

Want ook op vakantie willen we toch dat het onze kindjes aan niets ontbreekt? Gelukkig zijn er bij Pharos Reizen campings en hotels die baby- en peutervriendelijk zijn! Bekijk hier onze reizen die speciaal geselecteerd zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Vakanties met baby

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven