Last minute naar de camping

Een last minute autovakantie naar de camping

De voordeligste last minute campings

Op last minute vakantie naar een camping? Goede keus! Want zeker in de zomer, wanneer de zon haar warme stralen over Europa legt is een bezoek aan de camping garantie voor veel zomerplezier. Neem een duik in het zwembad, zwaai zo hoog als je kunt met je kinderen op de schommel of laat hen op avontuur gaan: op de camping maken ze gemakkelijk vriendjes. Als ouder is de camping een voordelige vakantie: voor de tent genieten van heerlijke zelfgemaakte croissantjes, in het avondzonnetje met de buren gezelschapsspellen spelen of toch liever barbecuen boven het kampvuur? Een last minute camping is een absolute aanrader, voor jong en oud!

Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een last minute camping? Misschien is een camping in Frankrijk wel iets. Veel Franse campings zijn binnen een dag rijden te bereiken! Begin je de dag met vers gebakken stokbrood en een croissant? En daarna? Bezoek in het noorden de invasiestranden met vele historische kenmerken! Ga je liever naar een kleine camping in de frisse berglucht van de Franse Alpen? Of kies je voor een camping in Corsica direct aan de Middellandse Zee. Ons grote aanbod is geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook met zijn tweetjes geniet je bij ons van een mooie campingvakantie. Op veel Franse campings is er zelfs Nederlands sprekend personeel!

Of liever naar een last minute camping in Italië? Je geniet er echt van het goede Italiaanse leven! Lekker ontbijten voor de stacaravan in het Italiaanse ochtendzonnetje! Gaan de kinderen mee? Zij maken op de camping al snel vriendjes. Ga je bij de buren barbecueën? Liever proeven van de Italiaanse specialiteiten? Op onze campings zijn prima restaurants te vinden met koks die pizza’s en pasta’s bereiden zoals alleen Italianen dat kunnen.

Wil je deze zomer de drukte van Zuid-Europa ontlopen? Rijd een stukje verder door naar een camping in Kroatië! De Adriatische kust biedt kleine baaitjes en kristalhelder water. Waar wacht je nog op, blaas je luchtbed maar op en ga lekker dobberen! Zwem jij bij de watervallen van het Krka National Park? Of bezoek de grotten van Baredine in Istrië. Heb je ooit een zeeorgel gehoord? In de havenstad Zadar kan je deze bewonderen. Ook de kinderen vervelen zich niet! De animatieteams op de campings verzorgen dagelijks activiteiten. Dans jij stiekem ook mee bij de minidisco?

Campings

Rennen. Zwemmen. Badmintonnen. Wat is het buitenleven op de camping toch heerlijk. Bij Pharos Reizen van ANWB is je campingvakantie nooit duurder dan wanneer je dezelfde accommodatie rechtstreeks bij de camping boekt! Laat je verrassen en kies een van onze aantrekkelijke last minutes.

Laat je inspireren door onze top 10 last minute camping vakanties.

Een last minute autovakantie naar de camping
Nog snel even naar de camping? Boek nu een leuke last-minute!
Uitzicht vanaf het terras bij Vakantiepark L
Last minute naar de camping? Dat kan nu met deze extra voordelige last minute vakanties.
Ventiaanse kust
Hoor je de zee al ruisen? Veel van onze campings liggen langs prachtige stranden.

Last minute campings

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven