Het Griekenland van Pharos Reizen

Griekenland

Jamas, oftewel proost! Op vakantie in Griekenland geniet je van het echte mediterrane leven. Ontdek je de eilandjes die elk hun eigen sfeer hebben? Of laat je je verrassen door het vasteland, met de kloosters van Meteora en het Orakel van Delphi?

Vakantietip Griekenland

Prijsdetails

Deze prijs is:

 • per persoon per 11-daagse cruise-rondreis
 • bij een verblijf in een tweepersoonsbinnenhut en tweepersoonskamer
 • bij vertrek o.a. op 25 september 2016
 • op basis van beschrijving

Verplichte toeslagen aan Pharos te betalen:

 • dossier-/reserveringskosten: € 20,-  per boeking
 • kosten calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking

Costa Deliziosa

Bij reservering op te geven indien gewenst en te betalen:

 • drankenpakket Brindiamo: € 25,- per persoon per dag (volwassenen)
  Inhoud: Dit pakket omvat de onbeperkte consumptie van een selectie, in een glas geserveerde drankjes, met en zonder alcohol die op ieder moment van de dag in het restaurant en bij het buffet (lunch en diner) of aan de bar kunnen worden genutigd.
 • drankenpakket Piu Gusto: € 29,- per persoon per dag (volwassenen)
  De juiste formule voor wie van cocktails houdt, want de selectie omvat bovenop de dranken uit de Brindiamo-formule tevens een keuze uit 34 soorten alcoholische en alcoholvrije cocktails, mixdrankjes en frozen drinks.
 • drankenpakket Intenditore: € 46,- per persoon per dag (volwassenen)
  Dit pakket omvat de onbeperkte consumptie van alle, in een glas geserveerde, drankjes in de restaurants, bars, uit de minibar en in de hut. In een glas geserveerde prestigemerken, premium likeuren en champagnes voor de echte kenners. Alle in een glas geserveerde drankjes die op de barlijsten staan met een max. prijs van € 9.
 • drankenpakket Giovani: € 16,- per persoon per dag (kinderen)
  Dit pakket dient gecombineerd te worden met drankenpakketten voor volwassenen Brindiamo, Piu Gusto of Intenditore. Dit pakket omvat de onbeperkte consumptie van een selectie in een glas geserveerde alcoholvrije drankjes, met uitzondering van de consumpties uit de minibar. Het is bedoeld voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 17 jaar.

Voorwaarden: Het pakket is geldig voor elke dag van de cruise m.u.v de dag van ontscheping, maar kan niet worden gekocht voor één dag. Deze drankenpakketten dienen door alle passagiers met hetzelfde dossiernummer, die in dezelfde hut verblijven, samen reizen of die samen wensen te eten geboekt te worden. Prijzen zijn inclusief servicetoeslag (15%). De drankenpakketten voor volwassenen kunnen alleen geboekt worden door passagiers boven de 18 jaar. De drankenpakketten zijn alleen geldig voor in het glas geserveerde drankjes. Flessen wijn of likeuren worden niet geserveerd. Alcoholvrije drankjes zijn gratis voor kinderen tussen de 0-3 jaar indien de ouders een van deze drankenpakketten boeken. De drankenpakketten kunnen voor vertrek of aan boord geboekt worden. Wanneer het aan boord wordt geboekt kunnen de tarieven afwijken. De drankenpakketten zijn niet geldig op roomservice.

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

 • servicebijdrage (fooi): ca. € 9,- per persoon per nacht

De fooi voor het personeel wordt automatisch op de scheepsrekening bijgeschreven en is niet te wijzigen. Je kunt er ook voor kiezen om de fooi vooraf te voldoen. Costa adviseert om geen fooien te geven aan individuele medewerkers. Kinderen tot 4 jaar betalen geen fooi. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar betalen 50%. Drankjes worden op de eindafrekening met 15% servicetoeslag verhoogd.

Hotel Lodenwirt

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

 • toeristenbelasting: lokaal tarief
  In Italië mag de lokale overheid toeristenbelasting heffen. Tarieven variëren per gemeente en accommodatieclassificatie, van € 0,20 tot enkele euro's per persoon per nacht. Deze toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs van de boeking en dient ter plaatse betaald te worden.

Voorwaarden kosteloos annuleren

De actie kosteloos annuleren geldt alleen voor de accommodatie. Op de cruise/bootovertocht zijn altijd annuleringskosten van toepassing. De hoogte hiervan is afhankelijk van het tijdstip waarop je de reis annuleert en de daarmee samenhangende annuleringsvoorwaarden van de betreffende rederij. Voor de exacte voorwaarden, neem contact op met ons Customer Contact Centre

Sluit details
Venetië, Italië
De kleuren van de Méditeranée

12-, 13- of 15-daagse cruise-familierondreis Middellandse Zee

Vanaf € 1218,- per persoon per 11-daagse rondreis

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven