Aanraders Duitsland

Autovakantie Duitsland

Onze toppers in Duitsland

Duitsland is een heerlijk vakantieland! Het hoeft niet ver te zijn en er is veel te beleven. Van stedentrips tot actieve vakanties in de natuur. Een biertje mag natuurlijk ook niet ontbreken! Geniet je van de sneeuw in Beieren of geniet je van de herfstpracht in de Harz?

Willingen in het Sauerland is lekker dichtbij! Ideaal om de skitechniek weer op te halen of de kinderen het skiën te leren. Met gratis WiFi!

Keulen heeft heerlijke kerstmarkten! Van lekkernijen tot de sprookjeskerstmarkt op het Rudolfplatz. Wat is jouw favoriet? 

Kom je genieten van prachtige natuur? De Harz biedt schitterende wandelmogelijkheden. Langs kabbelende beekjes en klaterende watervallen.

De Moezel is een heerlijk gebied om vakantie te vieren! Lekker ontspannen met z'n tweetjes in de heuvels vol wijngaarden.

Kom tot rust in de Beierse Alpen. Adem frisse berglucht, verwonder het uitzicht en geniet van de Duitse gezelligheid.

In Bad Liebenzell kan je je echt ontspannen. Geniet van de schitterende natuur en ontspan in de Parcellus Therme.

Wat een afwisseling en wat een avonturen! Ontdek de mooiste plekjes van Duitsland in één reis. Inclusief entree tot Legoland®.

Een afwisselende rondreis langs de mooiste plekjes van Zuid-Duitsland, van studentenstad Heidelberg tot muziekstad Bayreuth.

Thüringen is een prachtige streek in het groene hart van Duitsland. Wandel over honderden wandelpaden door het Thüringer Woud!