All inclusive Zuid-Spanje

All inclusive in Zuid-Spanje verblijven betekent onbeperkt genieten van zon, zee en strand in de autonome regio Andalusië.

All inclusive Zuid-Spanje: zon, zee en cultuur

All inclusive in Zuid-Spanje verblijven betekent onbeperkt genieten van zon, zee en strand in de autonome regio Andalusië. Het voordeel van all inclusive reizen is dat je nergens omkijken naar hebt: alle maaltijden zijn inbegrepen, net als de meeste drankjes, snacks, entertainment en andere extra's. Dat geeft jou de tijd om deze prachtige regio in al zijn facetten te ontdekken. Van de goudgele stranden aan de Costa del Sol en het charmante bergdorp Mijas met zijn bijzondere witte huisjes tot cultuurrijke steden als Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga: elke dag wacht je een nieuwe avontuur onder de Spaanse zon!

Onze all inclusive vakanties in Zuid-Spanje

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Geniet je all inclusive in Zuid-Spanje van een welverdiende vakantie en wil je een dagje weg? Plan dan een bezoek aan Córdoba.

Terug in de tijd in Córdoba

Geniet je all inclusive in Zuid-Spanje van een welverdiende vakantie en wil je een dagje weg? Plan dan een bezoek aan Córdoba. Een van de indrukwekkendste bezienswaardigheden van deze prachtige stad is de Mezquita. Deze schitterende voormalige moskee wordt gekenmerkt door een rood-witgekleurde zuilenbos, een met goud versierde mihrab en diverse marmeren beeldhouwwerken. Andere hoogtepunten in de stad zijn de oude Moorse brug Puente Romano met een geweldig uitzicht over de Guadalquivir en de fraaie Arabische wachttoren Torre de la Calahorra aan het uiteinde van de brug.

Rondreis door Zuid-Spanje: het indrukwekkende Alhambra

Een absoluut cultureel hoogtepunt wanneer je all inclusive in Zuid-Spanje verblijft: het Alhambra in Granada. Dit middeleeuwse paleis en fort van de Moorse heersers is met zijn bijzondere rode kleur en adembenemende interieur een van de populairste bezienswaardigheden in Spanje. Niet voor niets staat het Alhambra op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Trek daarom een dag uit om het imposante complex en de bijbehorende tuinen te bezoeken. Eenmaal boven heb je ook nog eens een schitterend uitzicht over de bergen van de Sierra Nevada en het uitgestrekte Andalusische landschap!