8-daagse All Inclusive Active hotel Wildkogel ***

Zoek & boekcode: 18483
Vanaf € 329,-
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Dit is een all inclusive-vakantie. Dat betekent dat je in elk geval profiteert van volpension en dat je een groot deel van de dag gratis drankjes kunt drinken.

Wald im Pinzgau-Königsleiten is een gezellig dorp dat het hele jaar door druk wordt bezocht. De vele traditionele huizen zijn tegen de berg op gebouwd en daartussen liggen een aantal schattige kronkelwegen. Er is van alles te doen en er zijn leuke restaurantjes en terrasjes. Met Nationaal Park Hohe Tauern om de hoek en de Zillertaler Alpen op de achtergrond zijn de mogelijkheden voor een actieve vakantie groot. Van wandelen tot mountainbiken of klimmen. Of een ritje door het Zillerdal over het smalspoor met de stoomtrein? Maar ook een bezoekje aan het Durlassboden stuwmeer mag je niet missen. Altijd indrukwekkend en tegelijkertijd heerlijk ontspannen aan de rand van het meer. Voor de jongste is er de spannende Avonturenspeelplaats Zell am Ziller. Na een bezoek aan het Zillertal kan niemand meer beweren dat een vakantie in de bergen alleen maar wandelen is.

Je verblijf
Je logeert in het idyllisch dorpje Wald im Pinzgau, in het Active Hotel Wildkogel. Het hotel heeft een leuke bar, een restaurant, en een stube. Ook is er een terras.

Inbegrepen

 • 7x overnachting inclusief ontbijtbuffet
 • dagelijks lunchpakket zelf maken van ontbijtbuffet of middagsnack van 12.00 - 13.00 uur
 • dagelijks in de namiddag koffie met lekkernij van 16.00 - 17.00 uur
 • dagelijks driegangenkeuzebuffet (1x per week grillavond, afhankelijk van het weer)
 • dagelijks drankjes van 10.00 - 22.00 uur (bier, tafelwijn, lokale cola, vruchtensap, koffie, thee en enkele sterke dranken zoals obstler, rum, whisky, wodka)
 • 2x per week gebruik van biosauna, Finse sauna en rustruimte
 • Gästekarte Wald im Pinzgau/Königsleiten met diverse kortingen waaronder de bergbaan Dorfbahn Königsleiten, zwembad Kristallbad en Mineralienmuseum
 • wifi
 • entree Kirmmlerwatervallen (inclusief parkeerplaats)

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de vertrekdag met het ontbijt.

Pharos Voordeel 

Kinderkorting (bij 2 volbetalenden op de kamer)

 • kids t/m 12 jaar: gratis
 • 3e en 4e persoon vanaf 13 jaar: 20% korting
 • De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.

  Verblijfsperiode
  Je kunt van deze vakantie genieten van 20 mei tot en met 13 oktober 2018 met een minimum verblijf van 7 nachten. Aankomst en vertrek is mogelijk op zondag.

  Disclaimer:
  Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

  Vanaf € 329,-
  per persoon per arrangement

  Check & Boek

  -
  +
  -
  +
  gekozen datum
  op aanvraag
  beschikbaar
  niet beschikbaar

  prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 20,- en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

  Pharos Voordeel beschikbaar