Last minute all inclusive spanje

Een last minute all inclusive Spanje vakantie is een aanrader.

Last minute all inclusive Spanje

Zonnige Costa's, temperamentvolle steden en overheerlijke tapas

Ben je op zoek naar een zonnige vakantiebestemming met prachtige zandstranden en een rijke cultuur? Een last minute all inclusive Spanje vakantie is een aanrader. Spanje is enorm veelzijdig met zijn verschillende zonnige Costa's, het klassieke Andalusië in Zuid-Spanje, temperamentvolle steden als Barcelona en Madrid en de overheerlijke Spaanse tapas.

All inclusive last minute's in Spanje

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Bij een last minute all inclusive Spanje vakantie heb je de keuze uit enorm veel bestemmingen, verspreid over maar liefst 600 kilometer strand.

Zonovergoten stranden aan de Spaanse Costa's

Wie op zoek is naar een onbezorgde strandvakantie, hoeft niet verder te zoeken. Bij een last minute all inclusive Spanje vakantie heb je de keuze uit enorm veel bestemmingen, verspreid over maar liefst 600 kilometer strand. Van de bruisende Costa Brava en Costa Blanca met fraaie vakantiehuizen en ruige rotspartijen tot de groene Costa Verde waar vooral natuur- en rustliefhebbers genieten. Bekende badplaatsen aan de Spaanse kust zijn Malaga, Marbella en Torremolinos.

Smakelijke tapas tijdens een culinaire stedentrip

Een last minute all inclusive Spanje vakantie kun je ook invullen met een culinaire stedentrip naar een van de bijzondere steden. Hierbij denk je waarschijnlijk als eerste aan de temperamentvolle steden Madrid of Barcelona. Andere plekken als Valencia of de sfeervolle badplaats San Sebastián zijn echter ook een aanrader. Hier bezoek je tijdens een ontspannen strandvakantie enkele indrukwekkende bezienswaardigheden. Het strand van San Sebastián is uitgeroepen tot een van de twaalf schatten van Spanje. Bovendien is deze stad de culinaire hoofdstad van Spanje. Proef de smakelijke pintxos in een van de tientallen restaurants.