Last minute all inclusive Portugal

Last minute all inclusive Portugal

Genieten van zon, zee en cultuur

Een schitterende natuur, steden vol historie en traditie, volop zon en heerlijk eten: een last minute all inclusive in Portugal staat in het teken van genieten. De schilderachtige Atlantische kust en de goudgele stranden van de Algarve lenen zich prima voor actieve (water)sport of gewoon een dagje ontspannen. En in steden als Lissabon en Aveiro snuif je de nodige cultuur op.

Onze all inclusive in Portugal

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Last minute all inclusive Portugal: bezoek levendig Lissabon

Wanneer je tijdens een last minute all inclusive Portugal bezoekt, sla dan zeker de hoofdstad Lissabon niet over. Deze levendige stad is gebouwd op zeven heuvels, waardoor er veel prachtige uitzichtpunten zijn, ook wel 'miradouros' genoemd. Architectonische hoogtepunten zijn het imposante klooster Mosteiro dos Jerónimos en de verdedigingstoren Torre de Belém. En als je in Lissabon bent, dan mag een ritje met de beroemde gele kabeltrams, de Elevador da Glória, natuurlijk niet ontbreken.

Last minute all inclusive Portugal: de mooiste stranden in de Algarve

Optimaal genieten van een last minute all inclusive vakantie in Portugal doe je in de zuidelijke streek Algarve. Hier bevindt zich een van de mooiste stranden ter wereld: Praia de Marinha, met zijn bijzondere rotsformaties van kalksteen die zijn omgeven door azuurblauw water. Op deze plek is de Atlantische Oceaan bovendien vrij rustig, waardoor je er prima kunt snorkelen.