All Inclusive Frankrijk

Maak een wandeltocht door de hoge bloemenvelden van Frankrijk

All inclusive in Frankrijk

Culinaire hoogstandjes, culturele avonturen en historische monumenten

Wie all inclusive van Frankrijk geniet, beleeft een vakantie met uitgestrekte groene velden, imposante bergen en sfeervolle steden. Ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige land, bijvoorbeeld tijdens een wandeltocht door hoge bloemenvelden of een bezoek aan een van de mooie kastelen die Frankrijk rijk is. Het stedelijk leven in dit land laat niets te wensen over, want hier bezoek je monumentale panden en geniet je van de authentieke Franse cuisine in de beste restaurants. Ook de allerkleinsten vervelen zich geen moment, dankzij de vele pretparken in het land en de mogelijkheden voor sportieve activiteiten in de Franse bossen.

Onze all inclusive tips in Frankrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Slenter over de Champs-Élysées of maak een romantische wandeling langs de Seine

Stedelijke hoogtepunten in het Franse landschap

Franse steden zijn al sinds jaar en dag geliefd als bestemming voor een heerlijke vakantie, dus ook wanneer je all inclusive door Frankrijk reist. Breng een bezoek aan wereldstad Parijs, waar je eindeloos over de Champs-Élysées slentert of van een rustige wandeling langs de Seine geniet. Bewonder de Franse architectuur wanneer je de Notre-Dame aanschouwt of geniet juist van het culturele erfgoed in het Louvre. Wil je optimaal genieten van de zon? Zoek dan de zonovergoten badplaats Nice op. De boulevard leent zich voor heerlijke avondwandelingen en het centrum is gevuld met veelzijdige winkels, bijvoorbeeld aan Rue de la Préfecture. Op de warmste dagen van het jaar lig jij eindeloos op het heerlijk zachte strand.

Betoverende momenten met de kinderen

Frankrijk is een weelderig land waar je ook met de kinderen enorm van geniet. Midden in de Franse natuur beleven jullie onvergetelijke momenten, bijvoorbeeld tijdens een verblijf in een volledig ingerichte boomhut. Tijdens een avonturentocht klimmen jullie van de ene boomtop naar de andere om vervolgens te genieten van een adembenemend uitzicht over het Franse landschap. Wanneer je all inclusive in Frankrijk verblijft, mogen ook de vele pretparken niet worden overgeslagen. Droom weg tijdens een sprookjesachtig bezoek aan Disneyland Parijs of duik in de wereld van de oude Galliërs door een bezoek te brengen aan Parc Astérix. In het departement Gers treden jullie in de voetsporen van ridders en jonkvrouwen, want hier vind je de mooiste middeleeuwse stadjes.

Tijdens een verblijf in de Loirestreek trek je van het ene naar het andere kasteel, zoals het kasteel van Cheverny of het kasteel van Chambord.

Wonderlijke kastelen en koninklijke paleizen

Wie all inclusive in Frankrijk verblijft, voelt zich de koning te rijk. Dat is passend, want het Franse landschap is bezaaid met de mooiste kastelen en paleizen die allemaal een kijkje bieden in het rijke verleden van het land. Tijdens een verblijf in de Loirestreek trek je van het ene naar het andere kasteel, zoals het kasteel van Cheverny of het kasteel van Chambord. Wil je weten hoe de echte Franse koningen leefden? Breng dan een bezoek aan het wereldberoemde paleis van Versailles, net iets buiten de stad Parijs. Hier danste de Zonnekoning in zijn weelderige tuinen en genoot hij in zijn grote spiegelzaal van chic gezelschap. Wandel door de rijkelijk versierde zalen en voel je deelgenoot van de Franse royalty wanneer je all inclusive door Frankrijk reist.