Op zoek naar het MeerMonster 17 dagen, vertrek o.a. 5 april vanaf 539,-  p.p. In het spoor van Dolfje Weerwolfje reis je langs geheimzinnige meren, spookachtige kastelen en ruige bergen. Bekijk »
Dolfje Weerwolfje
Met Heidi de Zwitserse bergen in 10 dagen, vertrek o.a. 7 juni vanaf 599,-  p.p. Neemt u de kinderen mee op reis naar de bergen van Heidi?! Bekijk »
Heidi
Met Suske en Wiske door Nederland 12 dagen, vertrek o.a. 5 september vanaf 259,-  p.p. Tijdens de 12-daagse rondreis 'Met Suske en Wiske door Nederland' reist u de strips achterna. Bekijk »
Suske Wiske
Op reis met Remi 17 dagen, vertrek o.a. 4 juli vanaf 431,-  p.p. Een rondreis van de Middellandse Zee naar de Alpen en Parijs, met vele hoogtepunten. Bekijk »
Alleen op de wereld
De kleine kapitein ontdekt Kroatië 13 dagen, vertrek o.a. 3 oktober vanaf 689,-  p.p. Ontdek veelzijdig Kroatië op een heel andere manier! Bekijk »
Kleine Kapitein

Boekenhelden rondreizen

Reizen en lezen lijken een beetje op elkaar. Je beleeft avonturen en ontdekt nieuwe werelden. Harry Potter neemt je mee door Schotland. Pippi Langkous heet je welkom in Zweden. En je reist door Frankrijk met Remi uit 'Alleen op de Wereld'. Reizen om te beleven met je ogen en met het hart!
 • Gratis weekendje weg

  Gratis weekendje

  Boek nu uw rondreis en krijg een gratis weekendje weg erbij!

  Voorwaarden weekendje »
 • Online magazine rondreizen met kids

  Online inspiratie

  Ons online magazine geeft je de mooiste inspiratie rond onze boekenhelden!

  Online magazine »
 • Kinderboek rondreis

  Alle boekenreizen

  Reizen en lezen lijken een beetje op elkaar. Je beleeft avonturen en ontdekt nieuwe werelden!

  Boekenheld-rondreizen »

  Waarom Pharos Reizen?

Rondreis
Quote van Fam. Van der Harst

Zweden in een Notendop was prima geregeld. Het inchecken bij de boten en huisjes ging erg soepel en de overtochten zijn ontzettend leuk, mooi en avontuurlijk. De huisjes op de vakantieparken waren prima in orde, nette en leuke stuga’s.

Elke keer weer was het verrassend en leuk tegelijk om naar een andere plek te rijden. Zweden is ook zo ontzettend mooi en rustig! Tijdens onze vakantie hebben we veel buitenactiviteiten gedaan, maar er is ook een groot aanbod aan binnenactiviteiten. Voor onze jongens van 10, 8 en 5 waren er ook veel leeftijdgenootjes om aan het eind van de dag lekker mee te kunnen spelen. Kortom, zeker de moeite waard!'
 

Een rondreis bij Pharos Reizen betekent:

speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen

vriendjes die de kinderen onderweg maken, verhuizen mee

marktleider op het gebied van autorondreizen in Europa