Het mooie stadje Rovinj!Strand, Resort Amarin, RovinjUitzicht op Rovinj vanaf Resort AmarinMinigolf en tafeltennis op Resort AmarinDe nieuwe appartementen op Resort AmarinSchaakspel, Resort Amarin, RovinjVolleybal, Resort Amarin, RovinjOchtendgymnastiek, Resort Amarin, RovinjZwembad 's avonds, Resort Amarin, RovinjKust, Resort Amarin, RovinjEen van de tennisbanen op Resort AmarinDakterras van de nieuwe appartementen op Resort AmarinNieuwe appartementen op Resort AmarinRestaurant met ontbijtbuffet, Resort AmarinVoorbeeld van een hotelkamer op Resort Amarin, RovinjVoorbeeld van een hotelkamer op Resort Amarin, RovinjWoon- / eetkamer van type 4NBSlaapkamer van type 4NB

Resort Amarin

Bent u klaar voor een vakantie in het paradijs? Resort Amarin in Rovinj het Kroatische Istrië heeft werkelijk alle troeven voor een onvergetelijke zomervakantie!

 • Verblijf in gerenoveerd Resort Amarin
 • Prachtige stranden
 • Rovinj: Kroatisch Venetië

zoek & boekcode: 37035

vanaf

€ 49,-

prijstabel

p.p.p.n. in een tweepersoonskamer standaard, aankomst o.a. 1 mei

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

veel te doen voor kinderen van 5-11 veel te doen voor kinderen van 12-14


Bent u klaar voor een vakantie in het paradijs? Het Kroatische Istrië heeft werkelijk alle troeven voor een onvergetelijke zomervakantie: een heerlijk klimaat, de mooiste kustlijn van Europa, prachtige stranden en een uitstekende mediterrane keuken. En niet te vergeten: schitterende historische stadjes. U verblijft bijvoorbeeld in Rovinj, dat wel het Kroatische Venetië wordt genoemd! 

Inbegrepen: (kamers)
 • ontbijtbuffet
 • dinerbuffet
 • electriciteit
 • bedlinnen en handdoeken
 • eindschoonmaak
 • parkeren
 • gratis toegang tot het zwembad van Amarin Resort

Inbegrepen: (appartementen)
 • electriciteit
 • bedlinnen en handdoeken
 • eindschoonmaak
 • parkeren
 • gratis toegang tot het zwembad van Amarin Resort


Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Verblijfsperiode
U kunt van deze vakantie genieten van 1 mei tot en met 19 september 2015. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 3 nachten.

Uitzonderingen op de verblijfperiodes
Hotelkamers: van 19 juni tot en met 5 september 2015 geldt een minimumverblijf van 6 nachten.
Appartement: van 19 juni tot en met 5 september geldt een minimum verblijf van 7 nachten.
Appartement: van 3 juli tot en met 29 augustus 2015 is aankomst en vertrek uitsluitend mogelijk op vrijdag en zaterdag.

"Resort Amarin heeft in het vroege voorjaar van 2013 een grote renovatie ondergaan en dat is goed te zien. Wat een mooie en luxe appartementen! En veel appartementen hebben zeezicht, heerlijk om van te genieten vanaf uw terras tijdens het ontbijt. Vanaf de kust voor het resort heeft u een schitterend uitzicht op het stadje Rovinj, de oude kerktoren steekt er hoog boven uit. Dit stadje en vele anderen, zijn absoluut een bezoek waard!"

Janneke Rodenburg
Inkoper Pharos Reizen

Pharos Voordeel

 • 20% vroegboekkorting voor boekingen gemaakt t/m 15 februari 2015
 • 10% vroegboekkorting voor boekingen gemaakt van 16 februari t/m 15 maart 2015

Verder reizen
Wilt u deze reis combineren met een andere prachtige (rond)reis, dan kunnen wij u een aantal suggesties doen. Kijk op uitgebreid zoeken voor een overzicht. U kunt deze combinatiemogelijkheden maken door bij het boeken gebruik te maken van het winkelmandje. Heeft u uw hoofdvakantie geboekt? Winkel dan rustig verder!

Pitstop
Deze vakantie is, op de heen- of terugweg, mooi te combineren met de korte vakantie Legoland Duitsland. Zo maakt u ook van de reis al een mooie vakantie!

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.