Genieten van het uitzicht op Camping Cavallino, Venetiaanse kustWaterpret in het zwembad, Camping Cavallino, CavallinoWandelen op de camping, Camping Cavallino, CavallinoRestaurant bij het zwembad, Camping Cavallino, CavallinoZwembad, Camping Cavallino, CavallinoZwembad, Camping Cavallino, CavallinoRestaurant, Camping Cavallino, CavallinoReceptie, Camping Cavallino, CavallinoVolleybal op het strand nabij de camping, Camping Cavallino, CavallinoPing pong tafels, Camping Cavallino, CavallinoHet restaurant, Camping Cavallino, CavallinoSpeeltuin, Camping Cavallino, CavallinoIjssalon, Camping Cavallino, CavallinoDriekamerstacaravan Baia Lux, Camping CavallinoDriekamerstacaravan Baia Lux, Camping Cavallino, CavallinoDriekamerstacaravan Baia lux, Camping Cavallino, CavallinoDriekamerstavaran Baia Lux, Camping Cavallino, CavallinoDriekamerstacaravan Baia Comfort, Camping Cavallino, CavallinoDriekamerstacaravan Baia Comfort, Camping Cavallino, CavallinoInterieur driekamerstacaravan Baia Comfort, Camping Cavallino, Cavallino

Camping Cavallino

Camping Cavallino is een gezellige en mooie camping voor de hele familie aan de kust van Venetië. Ideaal voor strandliefhebbers, vanwege het lange en brede zandstrand.

  • aan zandstrand met geleidelijk aflopende zeebodem
  • apart kinderbad met fontein
  • schaduwrijke camping

zoek & boekcode: 24464

vanaf

€ 59,40

prijstabel

per stacaravan per nacht bij een verblijf van min. 3 nachten.

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

veel te doen voor kinderen van 0-4 veel te doen voor kinderen van 5-11 veel te doen voor kinderen van 12-14  

Helaas zal deze camping niet voor 2015 worden aangeboden.

Wel kan er met deze camping een VakantieDuet worden geboekt. Klik hier voor dit product.

Of klik hier voor Camping Ca'Savio ook in Cavallino gelegen.


Camping Village Cavallino heeft een prachtige ligging aan de Golf van Venetië, tussen Lido di Jesolo en Punta Sabbioni of Marina di Venezia, direct aan een lang en breed zandstrand. Het centrum van Cavallino ligt op ca. 3,5 km en op ca. 6 km bevindt zich de aanlegsteiger van de veerboten naar Venetië. Op ongeveer 10 km ligt het spectaculaire waterpark Aqualandia. Deze familiecamping ligt verscholen tussen de pijnbomen, is ruim opgezet en biedt vertier voor het hele gezin.

Verblijfsperiode 2014
U kunt van deze  vakantie genieten in de periode 1 april tot en met 2 november 2014. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 3 nachten. In de periode van 21 juni tot en met 22 augustus 2014geldt een minimumverblijf van 7 nachten en is aankomst en vertrek alleen op zaterdag mogelijk.

Pharos voordeel

  • 6 + 1 gatis in de periode 1 april tot en met 31 mei 2014 en 13 september tot en met 2 november 2014. U verblijf 7 nachten, maar betaalt slechts 6 nachten.
  • 11 + 3 gratis in de periode 1 april tot en met 31 mei 2014 en 13 september tot en met 2 november 2014. U verblijft 14 nachten maar u betaalt slechts 11 nachten.


Deze kortingen zijn niet te combineren.

"Camping Cavallino is door de ligging een unieke vakantiebestemming voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een afwisselend animatieprogramma en voor de ouders is er daardoor tijd om ook vakantie te vieren. Er zijn vele excursiemogelijkheden naar interessante plaatsen als bijvoorbeeld Venetië en haar eilanden, Verona, de militaire forten in de omgeving en de markt van Cavallino. Kortom, een waar vakantieparadijs voor het gehele gezin."

Annette van Dijk
Inkoper Pharos Reizen


Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar uw eerste verblijfsplaats rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 


Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.