Waterpret in het zwembad, Camping I Pini Family ParkDriekamerstacaravan, Camping I Pini Family ParkZwembad met ligweide, Camping I Pini Family ParkSpeeltuin, Camping I Pini Family ParkTennisbaan, Camping I Pini Family ParkBAzar,Camping I Pini Family Park, LazioBar, Camping I Pini Family Park, LazioLagunezwembad, Camping I Pini Family Park, LazioWinkelje, Camping I Pini Family Park, LazioLagunezwembad, Camping I Pini Family Park, LazioGlijbaan, Camping I Pini Family Park, LazioWinkeltje, Camping I Pini Family Park, LazioSportvelden, Camping I Pini Family Park, LazioZwembad, Camping I Pini Family Park, LazioDriekamerstacaravan, woonkamer, Camping I Pini Family ParkDriekamerstacaravan, woonkamer, Camping I Pini Family ParkDriekamerstacaravan, Slaapkamer, Camping I Pini Family ParkDriekamerstacaravan, badkamer, Camping I Pini Family Park

Camping I Pini Family Park

Camping Family Park I Pini ligt bij Fiano Romana, net iets boven Rome in Italië. Vanwege de vele en nieuwe faciliteiten voor kinderen is deze camping uitermate geschikt om met het hele gezin te verblijven in Lazio!

  • vlakbij Rome
  • omgeven door veel groen
  • niet te groot, maar toch veel kinderfaciliteiten

zoek & boekcode: 11823

vanaf

€ 45,-

prijstabel

per stacaravan per nacht bij een verblijf van min. 4 nachten.

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

  

Camping I Pini Family Park in Italië heeft een zeer knus en ontspannen sfeertje. De stacaravans liggen heerlijk in de schaduw en beschutting van het bos. De kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad, terwijl u helemaal tot uzelf kunt komen op de zonneweide. ’s Avonds kunt u heerlijk uit eten in het restaurant of mooi mee genieten met uw kinderen van de avond animatie. De miniclub heeft een uitgebreide dag en avond entertainment. Er zijn ook nieuwe speeltuinen aangelegd, dus ideaal voor met kinderen! Camping I Pini Family Park is echt een aanrader voor uw welverdiende vakantie als u een mooie camping zoekt die kleinschaliger is dan bv Camping Fabulous aan de andere kant van Rome!

Verblijfsperiode 2014
U kunt op deze camping verblijven van 18 april tot en met 22 september 2014. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 4 nachten. In de periode van 24 april tot en met 29 april geldt een minimum verblijf van 5 nachten en in de periode van 5 juli tot en met 29 augustus geldt een minimumverblijf van 7 nachten, waarbij in de periode van 5 juli tot en met 29 augustus aankomst en vertrek alleen op zaterdag mogelijk is.  

Pharos Voordeel 2014

  • 6 + 1 gratis bij een verblijf in de periode 12 april tot en met 4 juli 2014 en 30 augustus tot en met 22 september 2014. U verblijft 7 nachten maar u betaalt slechts 6 nachten.
  • 10 + 4 gratis bij een verblijf in de periode 12 april tot en met 6 juni 2014. U verblijft 14 nachten maar u betaalt slechts 10 nachten.
  • 11 + 3 gratis bij een verblijf in de periode van 7 juni tot en met 4 juli 2014 en van 30 augustus tot en met 22 september 2014. U verblijft 14 nachten, maar u betaalt slechts 11 nachten.

Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar uw eerste verblijfsplaats rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.