Villa Premium, Villapark Eden Parc Golf, LacanauVilla Premium, VillaparkEden Parc Golf, LacanauVilla Premium, Villapark Eden Parc Golf, LacanauVilla Confort, Villapark Eden Parc Golf, LacanauStranden aan de Atlantische OceaanWaterpret in de brandingKamer in villa Premium, Villapark Eden Parc Golf, LacanauEethoek in villa Premium, Villapark, Eden Parc Golf, Lacanau

Villapark Eden Parc Golf

Villapark Eden Parc Golf in Lacanau biedt vrijstaande villa's met privézwembad en tuin. Veel privacy en luxe in een prachtige omgeving in Zuidwest Frankrijk.

  • grote villa's met privézwembaden en -tuinen
  • in pijnbomenbos
  • veel privacy

zoek & boekcode: 13871

vanaf

€ 78,55

prijstabel

per villa per nacht bij een min. verblijf van 7 nachten

kaart

Villapark Eden Parc Golf ligt naast een 18-holes golfbaan, in een pijnbomenbos op een steenworp afstand van Lacanau-Océan in het zuidwesten van Frankrijk. Dit villapark ligt op ca. een uurtje rijden van Bordeaux. De grote villa's op Villapark Eden Parc Golf in Lacanau zijn alle vrijstaand en hebben een eigen tuin en privézwembad. Veel privacy en luxe in een zeer aantrekkelijke omgeving.

Verblijfsperiode 2014
U kunt van deze vakantie genieten van 22 maart tot en met 31 oktober 2014. U kunt uitsluitend aankomen op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

"Luxe, privacy en ruimte zijn de sleutelwoorden op Villapark Eden Parc Golf in Lacanau. Een uitstekend adres voor veeleisende mensen die in een prachtige omgeving aan zee vakantie willen vieren."

Joost Fransen
Inkoper Pharos Reizen

Pharos Voordeel:

  • 50% last minute korting op een verblijf van 7 nachten in de periode van 11 oktober tot en met 17 oktober 2014. Geldig bij boekingen gemaakt vanaf 8 oktober 2014.
  • 30% last minute korting op een verblijf van 7 nachten in de periode van 18 oktober tot en met 30 oktober 2014. Geldig bij boekingen gemaakt vanaf 8 oktober 2014.
  • 15% korting op een verblijf van minimaal 14 nachten in de periode van 22 maart tot en met 4 juli 2014 en van 23 augustus tot en met 31 oktober 2014.

Bovenstaande kortingen zijn onderling niet te combineren.

Grote gezinnen-selectie
Villapark Eden Parc Golf in Lacanau is zeer geschikt voor grote(re) gezinnen en maakt daarom deel uit van de selectie 'Grote Gezinnen'. Er is genoeg slaapruimte en niemand hoeft op de bank te slapen. Er zijn minimaal 2 slaapkamers met bedden voor zeker 5 personen en/óf minimaal 3 slaapkamers met bedden voor 6 personen.

Kleiner dan kleuter-selectie
Villapark Eden Parc Golf is ook bijzonder geschikt voor de allerkleinsten en maakt daarom deel uit van de selectie 'Kleiner dan kleuter'. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een kinderbedje in een aparte slaapkamer. Ook is er een magnetron om babyvoeding op te warmen, een speciaal babypakket beschikbaar (bij reservering op te geven en ter plaatse te betalen) en niet te vergeten de tuin bij de villa.

Weer of geen weer-selectie
Villapark Eden Parc Golf maakt deel uit van de selectie 'Weer of geen weer', omdat u hier ook heerlijk vakantie kunt vieren in de mei- of herfstvakantie of op een minder zonnige zomerdag. Uw villa beschikt over verwarming en is uitermate ruim zodat u binnen spelletjes kunt doen. Bovendien kunt u - binnen een uur rijden - minimaal 3 leuke uitstapjes maken. U kunt dus ook genieten van uw vakantie als het weer onverhoopt wat minder is.

Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar Villapark Eden Parc Golf in Lacanau rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorieën ‘Avontuurlijke gezinnen’ en ‘Kleiner dan kleuter’.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.