Lol voor de kleinsten: glijbaanzwembadDagelijks van 11.00 tot 12.00 AquagymTwee bloedjes van kinderen met de Nederlandse Bo in de kinderclubWat een schatje hèHoofd van de animatie. Altijd goed geluimd.Een blik op de gezelligheid rond het zwembadEen van de waterattracties: de rivierKinderspecialist Klaas, voor wie nooit iets te veel isHoezo, glijbaan voor de kleinsten?Een deel van het zwembad. Op de achtergrond het KasteelzwembadzwembadanimatieteamduikenzwembadzwembadDe camping heeft een bijzonder grote speeltuinNee, niet het verhaal van de "paarse krokodil"Het zwembad bij avond. De drukte speelt zich nu elders afHét centrale plein van de camping. Ook de kinderclub oefent hierCottage Junior Plus 4, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage Junior Plus 4, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage Junior Plus 4, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage Junior Plus 4, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage Junior Plus 4, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage 5 Superieur, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage 5 Superieur, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-LuzacCottage 5 Superieur, Camping Séquoia Parc, Saint-Just-Luzac

Camping Sequoia Parc

Castel Camping Sequoia Parc is aangelegd rond een oud landhuis, op 5 km van het strand. Het grote zwembad (in 2013 wéér vergroot)biedt veel waterplezier aan zowel de allerkleinsten als ook aan de oudere kinderen.
  • Nederlandstalig animatieprogramma
  • behoort tot de mooiste campings van Frankrijk
  • 3 slaapkamers

zoek & boekcode: 31346

vanaf

€ 45,-

prijstabel

prijs per stacaravan per nacht, aankomst o.a. op 10 juni, min. verblijf 3 nachten

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

veel te doen voor kinderen van alle leeftijden  een beetje groen, zie ligging  

Castel Camping Sequoia Parc in de Charente Maritime in West Frankrijk, is met recht gekozen tot DE camping van het jaar in 2011. Wat een beauty, en wat is alles goed georganiseerd. Goede stacaravans, heel erg groot zwembad, veilig, Nederlands talig personeel, gezellig... kortom alles wat je zoekt!!

Verblijfsperiode
U kunt van deze vakantie genieten van 13 mei tot en met 5 september 2015. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. Minimum verblijf 7 nachten.

Uitzonderingen op de verblijfperiodes
In de periode van 4 juli tot en met 28 augustus 2015 kunt u uitsluitend aankomen op zaterdag en woensdag. In deze periode geldt een minimumverblijf van 7 nachten .

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

"Ik begrijp heel goed waarom deze camping voor gezinnen zo in trek is. Deze biedt namelijk topvertier aan werkelijk alle leeftijdscategorieën. Het Frans-Nederlandse echtpaar, Nicole en René, geeft op een enthousiaste manier leiding aan de camping. Het is bijzonder te ervaren hoe op elk detail is gelet en hoe er elk jaar weer wordt gewerkt om de camping nog mooier te laten zijn. Het is dan ook niet voor niets dat de camping de predikaten 'Eurotopcamping' en 'Leading Campsites of Europe' heeft gekregen. En, tijdens de vakantiebeurs in Utrecht in januari 2011, heeft de ANWB deze camping ook nog eens de prijs uitgereikt van Gezinscamping van het jaar 2011, een enorme eer natuurlijk.
Ik zelf ken de camping nog vanaf het eerste jaar toen het nog een klein veldje was met wat kampeerplaatsen. Ik heb dan ook bijzonder veel waardering hoe gewerkt is om deze uitverkiezing, een echte triomf, voor elkaar te krijgen! Niet voor niets dat wijzelf onze vakantie hier het afgelopen jaar hebben doorgebracht! En enorm hebben genoten. We houden van een gezellige sfeer, in combinatie met hoogstaande kwaliteit, en dan is deze camping een prima keuze. Al na een week heb ik mijn laptop opgestart om mijn positieve ervaringen op Zoover te melden. Want de camping verdient wat mij betreft een 10!"

Boudewijn Kloes
Inkoper Pharos Reizen

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties, dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids en - last but not least - dat kids die met Pharos Reizen op vakantie gaan vaak een speciaal vakantiecadeautje ontvangen. En voor de kleine VIKjes in de dop, de kids t/m 3 jaar, is er een kleine VIK-verrassing.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.