St-Jean-d' Arves, Bungalow Les MarmottesSt-Jean-d' Arves, Uitzicht Bungalow Les MarmottesSt-Jean-d' Arves, Zwembad Bungalow Les MarmottesSt-Jean-d' Arves,  Bungalows Les MarmottesSt-Jean-d' Arves, Jacuzzi Bungalow Les MarmottesSt-Jean-d'Arves, Bungalows les MarmottesSt-Jean-d'Arves, omgeving, Bungalows les MarmottesSt-Jean-d'Arves, omgeving, Bungalows les MarmottesSt-Jean-d'Arves, zwembad, Bungalows les MarmottesSt-Jean-d'Arves, Bungalows les MarmottesSt-Jean-d'Arves, zwembad, Bungalows les Marmottes

Bungalows Les Marmottes

Rustig gelegen chalets, met binnenzwembad tegenover de kabelbaan.

  • vrijstaande chalets
  • tegenover kabelbaan
  • gunstig geprijsd

zoek & boekcode: 37116

vanaf

€ 176,-

prijstabel

per studio per week, aankomst o.a. 22 aug., min. verblijf 7 nachten

kaart

Ideaal voor kinderen! Een chalet op een autovrij gedeelte, tegenover de alpenweide.

Verblijfsperiode 2015
U kunt op deze accommodatie verblijven van 27 juni tot en met 29 augustus 2015. U kunt uitsluitend aankomen op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties, dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids en - last but not least - dat kids die met Pharos Reizen op vakantie gaan vaak een speciaal vakantiecadeautje ontvangen. En voor de kleine VIKjes in de dop, de kids t/m 3 jaar, is er een kleine VIK-verrassing. Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk op: victor vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.