Raften, Op avontuur in de Franse Alpen!Klettersteig, Op avontuur in de Franse Alpen!Canyoning, Op avontuur!Raften, Op avontuur in de Franse Alpen!Klettersteig, Op avontuur in de Franse Alpen!Abseilen, Op avontuur in de Franse Alpen!Een kampvuur makenFamiliebivak, Op avontuur in de Franse Alpen!Abseilen, Op avontuur in de Franse Alpen!De AlpenDe AlpenHet meer, Camping Les Iscles, EygliersHet meer van Eygliers, Camping Les IsclesKaarten met de andere kinderen, Camping Les Iscles, EygliersRivier La Durance, Camping Les Iscles, EygliersJeu de boules, Camping Les Iscles, EygliersReceptie, Camping Les Iscles, EygliersHet meertje, Camping Les Icles, EygliersRivier La Durance, Camping Les Iscles, EygliersTetenkamp, Camping Les Iscles, EygliersHet tentenkamp, Camping Les Iscles, EygliersBivak in de openlucht, Camping Les Iscles, EygliersVierpersoonstunneltentDe tenten, Camping Les Icles, Eygliers

8-daagse actieve vakantie Op avontuur in de Franse Alpen!

Actieve vakantie inclusief outdoorprogramma: o.a. rotsklimmen, abseilen, canyoning, bivak met overnachting in de bergen. Beleef deze sportieve vakantie in Frankrijk met gediplomeerde Nederlandse instructeurs.

 • inclusief diverse activiteiten en Nederlandse begeleiding
 • verblijf in volledig ingerichte tunneltenten
 • € 50,- korting per volwassene per arrangement bij aankomst op 4 juli en 15 augustus 2015, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 19 juni 2015

zoek & boekcode: 37060

vanaf

€ 389,-

prijstabel

per persoon per arrangement, aank. 4 juli, aank. zaterdag

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

Op avontuur in de Franse Alpen

Dit is een actieve vakantie voor avontuurlijke gezinnen. Samen onderneemt u spannende activiteiten: met het hele gezin verlegt u uw grenzen!
Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.

Pharos Voordeel

 • € 50,- korting per volwassene per 8-daags arrangement bij aankomst op 4 juli en 15 augustus 2015, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 19 juni 2015.

Stoer, stoerder, stoerst! Kinderen worden de grootste avonturiers tijdens deze avontuurlijke familievakantie. En ook de ouders gaan mee op avontuur. Met z’n allen rotsklimmen en abseilen. Raften op de Durance! En onder deskundige begeleiding gaat u de bergen in, waar u een kampvuur maakt en gaat slapen in de openlucht. Een spannende familievakantie die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Puur avontuur!

Inbegrepen
 • 7x overnachting in vierpersoonstunneltent en extra koepeltentje inbegrepen bij 5 of 6 personen
 • activiteitenprogramma zoals beschreven
 • gediplomeerde Nederlandstalige activiteitenbegeleiders
 • welkomstdrankje
 • eenvoudige welkomstmaaltijd

 

Activiteitenprogramma

 • alpinisme (rotsklimmen en abseilen)
 • canyoning
 • familiebivak met overnachting in de openlucht

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Verblijfsperiode 2015
U kunt van deze actieve vakantie genieten van 4 juli tot en met 21 augustus 2015. De laatste aankomstmogelijkheid is op 15 augustus 2015. U kunt uitsluitend op de camping aankomen op zaterdag.

Voor seizoen 2015 geldt gegarandeerd vertrek voor alle reisdata.

Minimum aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers per week is 12, het maximum aantal deelnemers per week is 56.

Hoogtepunten van deze actieve vakantie

 • samen met andere Nederlandse kinderen rotsklimmen en abseilen
 • spannend! Een kampvuur maken in de bergen en slapen in de openlucht!
 • canyoning in de kloof!
 • een duik in het meer van Eygliers, direct vanaf de camping
 • met het hele gezin op avontuur!
 • de via ferrata boven de snelstromende rivier

"Het outdoor-team heeft onze week op Les Iscles onvergetelijk gemaakt. Stuk voor stuk kanjers die heel goed weten hoe ze - met veiligheid als belangrijkste randvoorwaarde - een groep volwassenen en kinderen die weinig ervaring hebben, moeten begeleiden. Ze zorgden voor een sfeer waarin we samen onze grenzen verlegden, lol hadden, spanning beleefden en apetrots waren op onszelf en de bereikte prestaties. Complimenten aan alle teamleden! Wij zitten volgend jaar weer in Zuid-Frankrijk, hopelijk weer met zo'n fantastisch team!"

Robbert, Jesse en Mats
Bart, Iza, Rafeal en Gabriel
Marcel, Yolanda, Yara en Lisa
deelnemers aan de actieve vakantie Op avontuur in de Franse Alpen!

Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar de camping rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruikmaken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen'.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.