Rhon-Park Hotel reuze SchommelBuitenzwembad, Rhon Park Hotel, BeierenRhon Park Hotel, BeierenSpringen op de trampolineAnimatie voor kinderen, Rhön Park Hotel, BeierenBuitenzwembad, Rhön Park HotelUitzicht, Rhön Park Hotel, BeierenBallenbak, Rhön Park HotelAnimatie, Rhön Park HotelKinderzwembad, Rhön Park HotelLuchtkussen, Rhön Park HotelSpeelparadijs, Rhön Park HotelTouwtrekken, Rhön Park HotelSpelletjes spelen, Rhön Park HotelRestaurant, Rhön Park HotelBuitenzwembad, Rhön Park HotelWellness, Rhön Park HotelBinnenzwembad, Rhön Park HotelLuchtfoto, Rhön Park HotelAppartement, Rhön Park Hotel

More Inclusive Rhön Park Hotel

Dit Kinderland-hotel ligt in het hart van Duitsland bovenop de Rother Kuppe Berg in het noorden van Beieren in de Rhön. De familieplaats Hausen-Roth is zeer geschikt voor een verblijf met het hele gezin.

 • dagelijks entree tot het Erlebnisbad
 • kindvriendelijk Kinderland-hotel
 • familieplaats, zeer geschikt voor zomerverblijf
 • 20% last minute korting bij een verblijf van 29 juni tot en met 4 juli 2014 en van 6 juli tot en met 11 juli 2014

zoek & boekcode: 37018

vanaf

€ 239,-

prijstabel

per persoon per 5-daags arrangement

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

more inclusive veel te doen voor kinderen van 0-4 veel te doen voor kinderen van 5-11 een beetje groen, zie ligging honden welkom, zie tabje Hotel


Dit is een More Inclusive-vakantie. Dat betekent dat u minimaal profiteert van halfpension plus een groot aantal extra’s, zoals de beschreven activiteiten, gebruik wellnesscentrum of gratis lunch.

Last Minute Voordeel

 • 20% korting bij een verblijf in de periode 29 juni tot en met 4 juli 2014 en in de periode 6 juli tot en met 11 juli 2014

Geldig voor boekingen gemaakt vanaf 12 juni 2014


Dit Kinderland-hotel ligt in het hart van Duitsland boven op de Rother Kuppe Berg in het noorden van Beieren in de Rhön. De Rhön wordt gekenmerkt door weidse open vlaktes die een fantastisch vergezicht bieden. Karakteristiek voor het landschap van de Rhön zijn de hoogvenen, berken- en beukenbossen, evenals weiden en velden. Door de ligging en de vele faciliteiten is het Rhön Park Hotel het ideale uitgangspunt voor uitstapjes in de mooie omgeving van de Rhön.

Heel goed!

"Net terug van onze vierde vakantie in het Rhön Park Hotel. Wij (ouders en 2 kinderen van 8 en 13 jaar) vinden dit hotel wat betreft prijs-kwaliteitverhouding heel goed en zeker de viersterrenstatus waard. Het ontbijt en diner in buffetvorm is elke keer een feest!"

(bron: Zoover.nl)

Inbegrepen:

 • 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
 • 4 of 7x driegangendiner of dinerbuffet
 • drankjes voor kinderen bij het avondeten
 • dagelijks toegang voor Rudi's Abenteuerland
 • dagelijks toegang tot het zwembad 'Rother Lagune'
 • dagelijks kinderanimatie in kinderclub van 09.00 - 14.00 uur
 • deelname aan het animatieprogramma

Verblijfsperiode
U kunt van deze vakantie genieten van 5 april 2014 tot en met 31 oktober 2014. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 4 of 7 nachten.

Pharos Voordeel:
Kinderkorting

 • gratis voor kinderen tot en met 6 jaar
 • 70% korting voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar
 • 50% korting voor kinderen van 11 tot en met 15 jaar

 

Bovenstaande kortingen zijn geldig bij minimaal 2 volbetalenden per kamer.
De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.


Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!

Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.