Duitsland, Beieren, Hausen-Roth, Rhön Park HotelRhon-Park Hotel reuze SchommelBuitenzwembad, Rhon Park Hotel, BeierenRhon Park Hotel, BeierenSpringen op de trampolineAnimatie voor kinderen, Rhön Park Hotel, BeierenBuitenzwembad, Rhön Park HotelUitzicht, Rhön Park Hotel, BeierenBallenbak, Rhön Park HotelAnimatie, Rhön Park HotelKinderzwembad, Rhön Park HotelLuchtkussen, Rhön Park HotelSpeelparadijs, Rhön Park HotelTouwtrekken, Rhön Park HotelSpelletjes spelen, Rhön Park HotelBuitenzwembad, Rhön Park HotelWellness, Rhön Park HotelBinnenzwembad, Rhön Park HotelLuchtfoto, Rhön Park HotelAppartement, Rhön Park Hotel

More Inclusive Rhön Park Hotel

Dit Kinderland-hotel ligt in het hart van Duitsland bovenop de Rother Kuppe Berg in het noorden van Beieren in de Rhön. De familieplaats Hausen-Roth is zeer geschikt voor een verblijf met het hele gezin.

 • waterpret en avontuur: dagelijks entree tot het Erlebnisbad
 • kindvriendelijk Kinderland-hotel
 • familieplaats in mooie natuur, zeer geschikt voor zomerverblijf

zoek & boekcode: 37018

vanaf

€ 239,-

prijstabel

per persoon per 5-daags arrangement, vertrek o.a. 4 oktober

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

more inclusive veel te doen voor kinderen van 0-4 veel te doen voor kinderen van 5-11 een beetje groen, zie ligging honden welkom, zie tabje Hotel

Er is ook een speciaal Meivakantie arrangement voor u samengesteld. Klik hier voor meer informatie over dit 5-daagse arrangement.


More Inclusive-vakantie. Dat betekent dat u minimaal profiteert van halfpension plus een groot aantal extra’s, zoals de beschreven activiteiten, gebruik wellnesscentrum of gratis lunch.

Welkom in de prachtige natuur van de Beierse Rhön! Uw kinderen voelen zich de koning te rijk in en bij het hotel, met zijn spectaculaire glijbanen en speelparadijs. Gaan ze ook naar de avonturen-minigolf? En ontspant u zelf intussen in de sauna?

De Rhön wordt gekenmerkt door weidse open vlaktes die een fantastisch vergezicht bieden.  Het Rhön Park Hotel is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes in de mooie omgeving van de Rhön.

Heel goed!

"Net terug van onze vierde vakantie in het Rhön Park Hotel. Wij (ouders en 2 kinderen van 8 en 13 jaar) vinden dit hotel wat betreft prijs-kwaliteitverhouding heel goed en zeker de viersterrenstatus waard. Het ontbijt en diner in buffetvorm is elke keer een feest!"
(bron: Zoover.nl)Inbegrepen:
 • 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
 • 4 of 7x driegangendiner of dinerbuffet
 • drankjes voor kinderen bij het avondeten
 • voor het hele gezin dagelijks entree Rudi's Abenteuerland
 • voor het hele gezin dagelijks toegang tot zwembad 'Rother Lagune'
 • dagelijks kinderanimatie in kinderclub van 09.00 - 14.00 uur
 • deelname aan het animatieprogramma


Verblijfsperiode
U kunt van deze vakantie genieten van 5 april 2014 tot en met 31 oktober 2015. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. Minimum verblijf 4 nachten.

Kidsdeal(bij 2 volbetalenden op de kamer)
 • kidsdeal: kids t/m 6 jaar mogen helemaal gratis mee
De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.

Kinderkorting (bij 2 volbetalenden op de kamer)
 • kids 7 t/m 10 jaar: 70% korting
 • kids 11 t/m 14 jaar: 50% korting
De leeftijd op de dag van vertrek is bepalend voor de korting.


Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de GroenVakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.