Autovakanties van ANWB

Autovakanties Europa

Een autovakantie van Pharos Reizen van ANWB is de manier bij uitstek om te genieten van de mooiste gebieden van Europa, waar je in eigen tempo naar toe kunt rijden.

Als specialist op het gebied van autovakanties bieden we je de mogelijkheid optimaal te genieten van jouw vakantie. Of je nu samen met je partner of vrienden of op vakantie met kinderen gaat, we hebben altijd een passende vakantie beschikbaar binnen ons uitgebreide aanbod.

Autovakantie Pharos Reizen

Al onze autovakanties

Een autovakantie is de manier bij uitstek om te genieten van de mooiste gebieden van Europa, waar je in eigen tempo naar toe kunt rijden.
Autovakantie Frankrijk

Autovakantie Frankrijk

Bien sûr, je kunt met ons naar de beroemdste plages van Frankrijk. En naar die bekende montagnes uit de Tour de France.
Autovakantie Oostenrijk

Autovakantie Oostenrijk

Nergens voel je je zo rijk als in Oostenrijk. Wat is er in dit land vaak veel bij je vakantie inbegrepen! Van maaltijden tot leuke activiteiten in de bergen.
Autovakantie Duitsland

Autovakantie Duitsland

Smul je van een Kirschtorte in het Zwarte Woud? Wandel je over de Hexenstieg in de Harz? Of drink je een glas wijn langs de Moezel?
Gardameer, Italië

Autovakantie Italië

Geniet tijdens een autovakantie door Italië van de prachtige natuur, pittoreske dorpjes en historische steden.
Autovakantie Ierland

Autovakantie Ierland

Ontdek de ruige schoonheid van Ierland terwijl je geniet van de Sfeervolle & charmante hotels in leuke en interessante plaatsen op de route.

Soorten autovakanties

Bij een autovakantie staan vrijheid en flexibiliteit voorop. Dit betekent niet alleen dat je zelf bepaalt in welk tempo je naar de plaats van bestemming reist en op die manier vanaf de eerste minuut het vakantiegevoel zult ervaren, maar ook dat er een groot aantal verschillende soorten vakanties mogelijk zijn met de auto:

Autovakantie Noorwegen

Autovakantie Noorwegen

Noorwegen ligt niet voor niets helemaal boven in Europa. Qua natuurschoon is het land van de fjorden de kroon op het continent!
Autovakantie Kroatië

Autovakantie Kroatië

Een schitterend land met prachtige natuur en vele culturele hoogtepunten. Heb je ooit een zee zo blauw gezien als de Adriatische Zee?
Autovakantie Denemarken

Autovakantie Denemarken

Ontdek de veelzijdige Deense natuur met een uitgestrekte kustlijn, honderden eilanden, glooiende heidevelden, fjorden, meren en bossen.

Een paar tips voor jouw autovakantie

  • indien je met (kleine) kinderen reist, zorg dan voor voldoende afleiding. Boekjes, spelletjes, DVD-schermpje enzovoorts
  • controleer tijdig de technische staat van de auto (APK, evt. onderhoudsbeurten). Beter in Nederland voorkomen dan in het buitenland genezen
  • schaf indien nodig tijdig een autovignet aan (ook te koop via de ANWB-website)
  • overweeg ANWB-pechhulp af te sluiten voor het geval dat

Voordelen van een autovakantie

Van oudsher stappen we met de gehele familie of samen met de partner in de auto om op ons eigen tempo naar de plaats van bestemming af te reizen. Autovakanties zijn altijd al een zeer populaire vakantievorm geweest en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Als specialist op het gebied van autovakanties in Europa weten we als geen ander hoe prettig het is om zelf te bepalen wanneer je vertrekt en op welke manier je richting de vakantiebestemming rijdt. Op zoek naar een autovakantie? Heerlijk naar het Duitsland, Frankrijk, Spanje of Italië. Wij bieden prachtige rondreizen, maar ook sfeervolle campings. Daarnaast hebben we nog veel meer reizen voor een leuke autovakantie!