Autovakanties van ANWB

Autovakanties naar Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië en overig Europa

Een autovakantie van Pharos Reizen van ANWB is de manier bij uitstek om te genieten van de mooiste gebieden van Europa, waar je in eigen tempo naar toe kunt rijden.

Als specialist op het gebied van autovakanties bieden we je de mogelijkheid optimaal te genieten van jouw vakantie. Of je nu samen met je partner of vrienden of op vakantie met kinderen gaat, we hebben altijd een passende vakantie beschikbaar binnen ons uitgebreide aanbod.

Voordelen van een autovakantie

Van oudsher stappen we met de gehele familie of samen met de partner in de auto om op ons eigen tempo naar de plaats van bestemming af te reizen. Autovakanties zijn altijd al een zeer populaire vakantievorm geweest en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Als specialist op het gebied van autovakanties binnen Europa weten we als geen ander hoe prettig het is om zelf te bepalen wanneer je vertrekt en op welke manier je richting de vakantiebestemming rijdt. Bovendien biedt het reizen met een auto de mogelijkheid om een groot aantal spullen mee te nemen in vergelijking met het reizen via een vliegtuig.

Soorten autovakanties

Bij een autovakantie staan vrijheid en flexibiliteit voorop. Dit betekent niet alleen dat je zelf bepaalt in welk tempo je naar de plaats van bestemming reist en op die manier vanaf de eerste minuut het vakantiegevoel zult ervaren, maar ook dat er een groot aantal verschillende soorten vakanties mogelijk zijn met de auto:

Een paar tips voor jouw autovakantie

  • Indien je met (kleine) kinderen reist, zorg dan voor voldoende afleiding. Boekjes, spelletjes, DVD-schermpje enzovoorts.
  • Controleer tijdig de technische staat van de auto (APK, evt. onderhoudsbeurten). Beter in Nederland voorkomen dan in het buitenland genezen.
  • Schaf indien nodig tijdig een autovignet aan (ook te koop via de ANWB website).
  • Overweeg ANWB pechhulp af te sluiten voor het geval dat.