Rondreizen met de auto

Rondreizen vol bijzondere ervaringen. Van een picknick op de poolcirkel tot een kop thee op het westelijkste puntje van Europa. Met onze rondreizen leert u Europa op een verrassende manier kennen!

U logeert in comfortabele hotels of op mooie campings, gunstig gelegen om de omgeving te verkennen. Soms logeert u in bijzondere verblijfstypes, zoals Bed & Breakfasts, Deense Kro's of hotels met net wat meer luxe.

Extra actueel!

Houdt u van de historische sensatie op plekken te staan waar geschiedenis is geschreven? We bieden in 2014 veel reizen met een historisch tintje. Extra actueel dit jaar is ‘De Route van de Vrijheid’, precies 70 jaar na D-Day en 100 jaar na het begin van WO I.

Bekijk alle Rondreizen ››


Bekijk alle 'Neem de tijd' Rondreizen ››
Bekijk alle 'Op de camping' Rondreizen ››


Trio d’Italia!

Deze rondreis neemt u meer door de prachtige regio's van Lago di Garda, Toscana en Veneto. Schitterende landschappen, culturele hoogtepunten en echt italiaans genieten.

Vanaf € 319,- p.p. per rondreis

Van grand cru tot champagne

Prachtige reis met verblijf in uitstekende hotels met centrale ligging. Geniet van de prachtige rondreis in Frankrijk!

Vanaf € 599,- p.p. per rondreis

Toscane met alle zintuigen

Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen!

Vanaf € 879,- p.p. per rondreis


Smaken uit het hart van Italië

Proef het beste van 3 prachtige streken van midden-Italië: Le Marche, Abruzzo en Umbrië en overnacht in een agriturismo, een 'albergo diffuso' en een villa..

Vanaf € 969,- p.p. per rondreis

Het eiland van de schoonheid

Veelzijdige rondreis Corsica. 3x verblijf op de prachtigste locaties bij Calvi of L'Île-Rousse, Porto en Porto-Vecchio. Noord- en Zuid-Corsica.

Vanaf € 315,- p.p. per rondreis

Tot het uiterste!
Gaat u graag tot het uiterste? Kiest u maar: het uiterste noorden van Europa, het noordoostelijkste puntje van de EU, het westelijkste puntje van Frankrijk of Land’s End in Engeland.

Tot het uiterste ››



Eens in uw leven!
Er zijn van die reizen die u echt eens in uw leven gemaakt moet hebben! Onze twee Noorse reizen met de Hurtigruten-postboot bijvoorbeeld. Maar ook de auto-treinreis naar de hoogste bergtoppen van Zwitserland.

Eens in uw leven ››


Thema: geschiedenis
Op deze reizen kunt u het verleden soms even aanraken. Ze geven u de historische sensatie precies op die plek te zijn waar beroemde gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis plaatsvonden, van de invasiestranden in Normandië tot de Berlijnse muur.

Geschiedenis rondreizen ››


Thema: van land tot land
Dit zijn 'grensverleggende' rondreizen! U bezoekt meerdere landen in één reis. Landen die een gemeenschappelijk verleden delen of een bijzondere band hebben, waardoor het extra leuk is om ze na elkaar te bezoeken.

Van land tot land ››


Bijzonder verblijf
Wat dacht u van een landelijk hotel tussen de wijngaarden? Of een lekker kleinschalig hotel met een prima regionale keuken?

Bij het selecteren van de hotels kijken onze inkopers naar verschillende criteria. Bij sommige reizen kunt u kiezen voor hotels die net een tikkeltje bijzonderder zijn, zoals de Kro's in Denemarken, de Bed & Breakfasts in Engeland en de Farm Houses in Ierland.

Bijzonder verblijf ››





Een rondreis bij Pharos Reizen betekent:

  • bijzondere reizen passend bij bepaalde thema's

  • profiteren van de zekerheid van de ANWB





Quote familie Van Opreij
‘Autovakantie rondreis Alpen’

‘Uit de vele rondreizen die Pharos Reizen te bieden heeft, hebben wij dit jaar gekozen voor de rondreis door Oostenrijk. Het was voor ons een heerlijke rondreis, waarin we hebben genoten van de mooie natuur. Alle hotels waren prima.

Wij kunnen alle mensen die van de natuur houden deze reis van harte aanbevelen. En daarbij: het is met Pharos Reizen prima geregeld. Echt een aanrader. ‘




Liever door de brochure bladeren? Bestel hier de gratis brochure!