Meer met strand, Hameaux de Miel, BeynatBovenaanzicht, Hameaux de Miel, BeynatKasteel, Hameaux de Miel, Beynatzee loopt langzaam af, Hameaux de Miel, BeynatMeer met strand, Hameaux de Miel, BeynatZwembad, Beynat, Les Hamaux de MielZwembad, Hameaux de Miel, BeynatZwembad, Hameaux de Miel, BeynatMultisportterrein, Hameaux de Miel, BeynatSpeeltuintje, Hameaux de Miel, Beynatzee loopt langzaam af, Hameaux de Miel, BeynatPonyrijden, Hameaux de Miel, BeynatSpeeltuintje, Hameaux de Miel, BeynatTafeltennis, Hameaux de Miel, BeynatJeu de boules, Beynat, Les Hamaux de MielSpeeltuin, Beynat, Les Hamaux de MielOp de schommel, Beynat, Les Hamaux de MielMeer bij de camping, Beynat, Les Hamaux de MielKnutselen, Beynat, Les Hamaux de MielSpeeltuintje, Beynat, Les Hamaux de MielTafeltennissen, Beynat, Les Hamaux de MielSpeelveld, Beynat, Les Hamaux de MielSpeelveld, Beynat, Les Hamaux de MielBungalow, Beynat, Hameaux de MielBungalow, Hameaux de Miel, BeynatBungalow, Hameaux de Miel, BeynatBungalow, Hameaux de Miel, BeynatBungalow, Beynat, Hameaux de MielBungalows, Beynat, Hameaux de MielBungalow, Beynat, Hameaux de MielBungalows, Beynat, Hameaux de MielBungalows, Beynat, Hameaux de MielBungalow in zonlicht, Beynat, Hameaux de MielWoongedeelte, Hameaux de Miel, Beynat

Vakantiepark Hameaux de Miel

Vakantiepark Les Hameaux de Miel in Beynat in de Dordogne heeft prachtige houten vrijstaande bungalows, op een licht glooiend zonnig terrein met veel speelruimte.

  • verwarmd binnenzwembad. Buitenzwembad
  • op 300 m van zwemmeer met zandstrand, animatie en sport en spel

zoek & boekcode: 10269

vanaf

€ 28,45

prijstabel

p. chalet p. nacht, vertrek
o.a. 19 sep., min. verblijf 7 nachten

kaart
kosteloos annuleren tot 31 maart

               

Vakantiepark Les Hameaux de Miel in Beynat is een mooi vakantiepark in de Dordogne, op ca. 300 m van een zwemmeer met zandstrand en veel gras om te spelen. De accommodaties op dit vakantiepark in Frankrijk zijn mooie, vrijstaande, houten chalets met twee slaapkamers, woongedeelte met volledig ingerichte keuken en terras.

Verblijfsperiode 2015
U kunt van deze vakantie genieten van 4 april tot en met 30 oktober 2015. U kunt dagelijks aankomen met uitzondering van zondag. Het minimumverblijf is 4 nachten.

Uitzonderingen op de verblijfsperiodes
In de periode van 18 juli tot en met 21 augustus 2015 kunt u uitsluitend aankomen op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

"Er zijn veel dingen die Vakantiepark Les Hameaux de Miel in de Dordogne in Frankrijk zo'n geweldig vakantie adres maken: de ligging vrij in de natuur, op 300 m van het meer met zandstrand, de chalets met veel ruimte er omheen, de leuke animatie en natuurlijk het binnen- en buitenzwembad. Als u lekker tot rust wil komen op het terras van uw chalet terwijl de kinderen in het zwembad spelen, aan een georganiseerde activiteit mee wil doen of zelfstandig de natuur in de omgeving wilt verkennen, dan bent u hier aan het juiste adres."

Joost Fransen
Inkoper Pharos Reizen

Pharos Voordeel 2015

  • 30% last minute korting bij een minimum verblijf van 3 nachten in de periode van 27 mei tot en met 26 juni 2015, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 27 mei 2015.
  • 20% hoogseizoenskorting bij een minimum verblijf van 3 nachten in de periode van 27 juni tot en met 17 juli 2015, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 27 mei 2015.
  • 10% hoogseizoenskorting bij een minimum verblijf van 7 nachten in de periode van 18 juli tot en met 31 augustus 2015, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 27 mei 2015.
  • 20% korting per verblijf van min. 14 nachten in de perioden 4 april t/m 8 juli 2015 en 30 augustus t/m 30 oktober 2015.

Bovenstaande kortingen zijn onderling niet combineerbaar.

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Grote gezinnen-selectie
Vakantiepark Hameaux de Miel is ook geschikt voor grote(re) gezinnen en maakt daarom deel uit van de selectie 'Grote Gezinnen'. Er is genoeg slaapruimte en niemand hoeft op de bank te slapen. Er zijn 2 slaapkamers met bedden voor 5 personen.

Kleiner dan kleuter-selectie
Vakantiepark Hameaux de Miel is ook bijzonder geschikt voor de allerkleinsten en maakt daarom deel uit van de selectie 'Kleiner dan kleuter'. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een kinderbedje in een aparte slaapkamer. Ook is er een magnetron om babyvoeding op te warmen, een speciaal babypakket beschikbaar (bij reservering op te geven en ter plaatse te betalen).

Pitstop of minivakantie
Wilt u niet in één keer naar Vakantiepark Hameaux de Miel in Beynat rijden of in een rustiger tempo terugrijden naar huis, kies dan voor een overnachtingshotel of minivakantie. U kunt hiervan gebruik maken door tijdens het boeken gebruik te maken van het winkelmandje.

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de Boerderijvakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorieën ‘Avontuurlijke gezinnen’.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.


Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen u en de accommodatieverschaffer.